Algemeen bedrijfsleider Erik Idenburg, trots op alle bedrijfsonderdelen van Idenburg Car Solutions.
Algemeen bedrijfsleider Erik Idenburg, trots op alle bedrijfsonderdelen van Idenburg Car Solutions.

Idenburg Car Solutions, binnenkort ook te zien op film

advertenties

DELFT – Idenburg Car Solutions is een veelzijdig autobedrijf, dat zijn oorsprong heeft in 1993. Het bedrijf begon toen als autopoetsbedrijf. Een bedrijf waarbij uw auto er zowel van binnen als van buiten weer helemaal spic en span uit kwam te zien. Nog steeds!

In de loop der jaren zijn er vele bedrijfsonderdelen bij gekomen. Behalve Carsmile, bestaat Idenburg Car Solutions nu ook uit Carwash, Carsystems en Carservice. "Het oudste onderdeel is dus Carsmile, waarbij de auto helemaal wordt gepoetst en weer een blinkende laklaag krijgt", vertelt algemeen bedrijfsleider Erik Idenburg. "Het zogenaamde detailen van de auto is in dit bedrijfsonderdeel de laatste jaren dus ook steeds belangrijker geworden."
Carservice is het bedrijfsonderdeel waarmee Idenburg Car Solutions zijn naam als universeel autobedrijf pas echt eer aan doet. Hier kunnen auto's van alle merken in onderhoud worden genomen. Hier worden reparaties uitgevoerd volgens de hoogste maatstaven en is de APK in vertrouwde handen. "Carsystems, dat is de afdeling waar alle denkbare apparatuur snel en vakkundig ingebouwd worden. Denk aan audio-systemen, navigatie-systemen, parkeersensoren en dergelijke", gaat hij verder. "En dan is er nog onze, de laatste jaren steeds verder uitgebouwde Carwash. Een prachtige wasstraat en een viertal wasboxen voor selfservice. Uw auto wassen met de hoogste kwaliteit water uit eigen bron."
Idenburg Car Solutions biedt een breed scala op het gebied van auto's. Hierdoor is dit het meest veelzijdige autobedrijf van Delft en verre omstreken. "Steeds meer mensen weten ons bedrijf te vinden. Niet alleen vanuit Delft, maar ook van ver daarbuiten", weet hij.
Wilt u ook eens kennis maken met dit bedrijf? Houd dan de website in de gaten en de speciale Facebookpagina. Hier wordt namelijk binnenkort een bedrijfsfilm gepresenteerd, die nu in de maak is. Wat kan dit bedrijf allemaal, wat doet het bedrijf en waar kan Idenburg Car Solutions u mee van dienst zijn? Alle bedrijfsonderdelen en medewerkers zullen in de film worden gepresenteerd. "We ijveren er voor om de bedrijfsfilm deze maand nog online te kunnen zetten", aldus Idenburg.
Wist u al van de doorlopende tank- en wasactie in samenwerking met MAKRO? De groothandel is tegenover het autobedrijf aan de Schieweg gevestigd. Tank je minstens 20 liter bij het station van MAKRO, dan kun je bij Idenburg Car Solutions de bon inleveren. Hiermee bespaar je aanzienlijk op programma 1 in de wasstraat, het meest uitgebreide wasprogramma. "Normaal kost dit 15 euro, maar met een MAKRO-tankbon slechts 8,95 euro", laat Idenburg weten. "Afrekenen bij deze actie kan alleen met pin."
En dan is er nog het leuke snacktentje Knabbel & Babbel op het terrein. Een echte trekpleister, zo kan dit wel genoemd worden! Veel medewerkers van de bedrijven op SchieOevers gaan hier graag naartoe voor de lekkerste verse broodjes. Deze hele week betaalt u voor twee Giant Burgers geen 7 euro, maar slechts 5 euro. Knabbel & Babbel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 11.00 uur tot 16.00 uur.


Idenburg Car Solutions
Schieweg 81
2627 AT Delft
(015) 257 16 70
www.idenburgcarsolutions.nl