Sander en Jelle Koop van Benfried zijn klaar voor Zakjesdag
Sander en Jelle Koop van Benfried zijn klaar voor Zakjesdag

Sla je tuinslag op Zakjesdag bij Benfried

advertenties

DEN HOORN - Het uitgebreide assortiment van tuingroothandel Benfried aan de Hooipolderweg 1 is vaak een ontdekking voor particulieren. Een goede gelegenheid voor een bezoek is de jaarlijkse Zakjesdag op Hemelvaartsdag, dit jaar op 5 mei, waarbij alles wat in een zak zit met hoge kortingen wordt aangeboden.


"We krijgen vaak verbaasde reacties als mensen ontdekken dat wij als tuingroothandel ook aan particulieren leveren", zegt Jelle Koop, hoofd marketing & communicatie van Benfried. "Omdat wij veel aan hoveniers leveren en dealer zijn van gerenommeerde fabrikanten als Hillhout, Michel Oprey, MBI en Gardenlux is ons assortiment van hoge kwaliteit. Daarbij ben je bij ons in de meeste gevallen goedkoper uit dan bij de grote bouwmarkten en tuincentra. Je koopt hier namelijk tegen groothandelsprijzen. Klanten kunnen gerust al hun tuinvragen aan de ervaren medewerkers stellen. "We hebben veel deskundigheid in huis."
De jaarlijkse Zakjesdag, met hoge kortingen op het zakgoed, valt dit jaar op 5 mei en is een echte publiekstrekker. Op het buitenterrein is een drive in tussen de vele soorten grind, split, zand, meststoffen en potgronden. Binnen, in de winkel van Benfried, is er keuze uit maar liefst 150 soorten kruiden- groente- en fruitzaden, biologische moestuinaarde en professionele bemesting, zoals korrelkalk, koemest en kunstmest.
De kinderen kunnen hun energie kwijt op een luchtkussen, terwijl hun ouders een gratis kopje koffie drinken op een van de picknickbanken. Voor de eerste 25 bezoekers is er een goodiebag met onder meer professionele tuinhandschoenen en een vuurwerkbon. Dat wordt dringen bij de opening om 10.00 uur. "Geen probleem", lacht Koop enthousiast. "We zijn er helemaal klaar voor."

Telefoon: 015-2569356
Website: www.benfried.com