Martin Panis opende 15 jaar geleden de PLUS Martin Panis en dat wordt gevierd.
Martin Panis opende 15 jaar geleden de PLUS Martin Panis en dat wordt gevierd.

PLUS Martin Panis viert 15-jarig jubileum met mooie acties en aanbiedingen

lopende zaken

DELFT – Het was op 6 januari alweer 15 jaar geleden dat Martin Panis startte als ondernemer van de PLUS supermarkt aan de Van Foreestweg. Het is nu tijd om dat samen met de klanten te vieren.

Er zijn vele leuke activiteiten georganiseerd en iedereen kan profiteren van extra jubileum aanbiedingen. Vanaf zondag 3 april tot en met woensdag 6 april ontvangt iedere klant bij een besteding vanaf 15 euro aan boodschappen een gratis PLUS Big Shopper plus nog een extra verrassing. Vanaf donderdag 7 april mag iedere klant bij een besteding vanaf 15 euro de 'Wervelwind' betreden. Dit is een kast vol met bonnen die recht geven op een van de geweldige prijzen. Door medewerking van diverse leveranciers van PLUS Martin Panis geldt zelfs: altijd prijs! De Wervelwind staat er tot en met zaterdag 9 april. Verder loopt komende vier weken de 'Straat van de week' campagne. Iedere klant maakt door het inleveren van de kassabon wekelijks kans op een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. De hele straat van de winnaar van het boodschappenpakket viert bovendien mee. Alle buren uit de straat winnen een vers gebakken appeltaartje en een waardebon ter waarde van 5 euro.

Naast deze jubileumactiviteiten loopt momenteel ook de Lentebloeiers spaaractie bij PLUS. Men kan sparen voor een gratis doos perkplanten. Bij PLUS Martin Panis kan men tevens sparen voor hoge kortingen tot 67 procent op Gardena tuinartikelen. Een folder met de jubileumactiviteiten wordt deze week huis-aan-huis bezorgd. Tevens vindt men deze week een waardebonboekje in de brievenbus. Super scherpe aanbiedingen met kortingen van minimaal 50 procent. Elders in deze krant is de advertentie te vinden met de extra jubileumaanbiedingen.

Vijf jaar geleden heeft de PLUS kunnen uitbreiden. Momenteel wordt aan plannen gewerkt om de supermarkt nog verder te vergroten. In de PLUS hangt de tekening van de nieuwe situatie die ook voorziet in een forse uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen.