Het interieur van Het Ideeënhuis, straks Budget Fashion geheten.
Het interieur van Het Ideeënhuis, straks Budget Fashion geheten.

Het Ideeenhuis heet voortaan Budget Fashion Delft

Algemeen

DELFT - Het Ideeënhuis aan de Gasthuislaan 56, 2611 RB Delft, verandert van naam. Voortaan heet de winkel BUDGET FASHION DELFT. De winkel heeft een leuke winkelformule, waarbij de artikelen maximaal 25 euro zijn en nooit duurder.


Op dit moment houdt Het Ideeënhuis uitverkoop. Bij elk tweede artikel is er 50 procent korting op het goedkoopste artikel. De aanbieding loopt tot 30 november en vanaf 1 december zal er een andere aanbieding gelden.
Vanaf maandag 16 november is de hele winkel veranderd, helemaal ingericht als Budget Fashion. De nieuwe winkelformule gaat echt in vanaf 1 januari, dan verkoopt Budget Fashion alleen nog artikelen die niet duurder zijn dan 25 euro. Budget Fashion verkoopt fashion, schoenen en accessoires.
Iedere week komen er nieuwe artikelen binnen. Voor de artikelen die ingekocht worden geldt wel op is op. Je kunt de Facebook-pagina in de gaten houden: https://www.facebook.com/Budget-fashion-delft. Daar zal namelijk ook zo veel mogelijk op geplaatst worden.

Bestellen
Het Ideeënhuis Naaldwijk in de Rembrandtstraat 29 en Het Ideeenuiss Maassluis aan de Noortvliet 31 blijven overigens gewoon bestaan. U kunt ook gewoon bestellen op www.hetideeenhuis.nl. Ook het Ideeënhuis is een betaalbare fashionwinkel waar gestreefd wordt naar exclusieve collecties uit Milaan, Parijs, Londen en Amsterdam. Let wel op: de artikelen die bij Het Ideeënhuis verkocht worden, zullen niet bij Budget Fashion te koop zijn. Het zijn dan ook twee verschillende concepten. Wil jij de nieuwste, hipste budget fashion items, zonder dat je het merkt in je portemonnee? Kom dan snel langs bij Budget Fashion Delft.