Het team van Bouman Autoschade, met links John Bouman.
Het team van Bouman Autoschade, met links John Bouman.

Bouman Autoschade herstelt alle schades aan alle merken auto's

kijk op de wijk

DELFT – Bouman Autoschade bestaat sinds 1956. Het autoschadebedrijf begon in Den Haag onder leiding van Jan Bouman. Op een gegeven moment moest het bedrijf verkassen, in verband met de komst van MegaStores.

In 1995 is Bouman Autoschade verhuisd naar de huidige locatie aan de Marconiweg op bedrijventerrein SchieOevers. Het autoschadebedrijf stond toen een tijdje onder leiding van John Bouman, die het bedrijf in 1982 van zijn vader heeft overgenomen. Hij runt het bedrijf samen met zijn vrouw Marga en hun dochter Saskia.

De werkplaats
In de werkplaats zijn medewerkers Johan en Robbie werkzaam. "In de werkplaats kunnen we alle denkbare schades aan auto's herstellen", zegt Marga Bouman. "Heeft u een flinke deuk in uw auto, dan kan die in onze werkplaats worden hersteld. Daarna wordt de lak weer helemaal hersteld in de spuiterij." Niet alleen alle voorkomende blikschade kan bij Bouman Autoschade worden verholpen. Ook autobanden kunnen worden vervangen en alle denkbare kleine reparaties kunnen worden verricht. In de werkplaats van 1.000 vierkante meter hebben de monteurs de beschikking over een aantal bruggen, een richtbank, een balanceerapparaat, twee spuitcabines en uitleesapparatuur voor alle automerken.

Schadebedrijf kiezen
Niet veel mensen weten, dat het hen vrij staat zelf een schadebedrijf te kiezen. Afhankelijk van de verzekering die je hebt afgesloten, heb je zelf de mogelijkheid een schadebedrijf uit te kiezen. Een slimme keuze zou Bouman Autoschade zijn, waar uw auto vakkundig wordt hersteld. In de tussentijd kunt u altijd gebruik maken van een gratis leenauto, waarvan het bedrijf er drie beschikbaar heeft.

Telefoon: (015) 285 52 79 en internet: www.boumanautoschade.nl.