De dertiende editie van Chaos aan de Schie begint op 19 november en omvat theater, keuken, een meet up en muziek.
De dertiende editie van Chaos aan de Schie begint op 19 november en omvat theater, keuken, een meet up en muziek.

Grand Cafe d'Hiver, Licht en Warmte bij Lijm & Cultuur

cultuur

Lijm & Cultuur is blij met een nieuwe mijlpaal en brengt licht en warmte in donkere dagen. Chaos aan de Schie opent 19 november wederom de deuren met een nieuwe kaart.

Je kunt genieten van een bijzondere en gloednieuwe rockopera: Noresign, en er staan weer VPRO Tegenlicht Meet Ups op het programma. Ook zijn er speciale eindejaarsarrangementen voor bedrijven en groepen. Volgend jaar is het 10 jaar geleden dat Lijm & Cultuur voorzichtig begon en inmiddels is het uitgegroeid tot een gewaardeerd creatief laboratorium. Nu de aankoop van Lijm & Cultuur na lange tijd definitief rond is, is er des te meer reden om van 2016 een mooi jubileumjaar te maken. Het team gaat er vol energie tegenaan.

Nieuwe Chaos
Na een korte pauze opent Chaos aan de Schie op 19 november opnieuw de deuren. Wegens succes nogmaals in Franse sfeer. Het Grand Café d'Hiver serveert een hele nieuwe kaart vol winterwarme sterrengerechten van topchef Bas Hoog. Daarnaast zijn er verschillende culturele activiteiten.

Noresign
Een jonge vrouw gaat op zoek naar liefde, maar zit gevangen in de verwachtingen van de wereld om haar heen. Maar hoe kun je van iemand houden als je niet jezelf kan zijn? Achttien Engelstalige popsongs vertellen dit verhaal over zinnelijkheid en zachtheid, woede en verdriet, kracht en kwetsbaarheid. Een muzikaal pleidooi voor eigenheid, vrijheid en liefde. Noresign speelt 27 en 28 november twee dagen bij Lijm en Cultuur. Eigenzinnig muziektheater van Muriel Kloek en crew tijdens Chaos aan de Schie.
Wil je met je bedrijf, familie of vriendengroep een eindejaarsborrel of een zinnenstrelend Kerstdiner al dan niet in combinatie met inspirerend amusement? Informeer dan naar de speciale mogelijkheden via info@lijmencultuur.nl of 015-2629400.
Chaos aan de Schie is open voor diner vanaf donderdag 19 november op woensdag tot en met zaterdag. Reserveren kan via de website www.chaosaandeschie.nl of telefoonnummer 015 262 80 89. Kijk voor de culturele activiteiten op de website www.lijmencultuur.nl.