Vind nu een ICT-uitdaging in de groene sector!

Algemeen

Marian van Ruijven en haar collega’s van de ICT-afdeling van Rijk Zwaan zijn op zoek naar nieuwe ambitieuze en creatieve collega’s.

DE LIER – Op zoek naar een ICT-baan? Kom dan zeker naar de ICT Banendag van Rijk Zwaan. Deze vindt plaats op vrijdag 12 december in de vestiging aan de Burgemeester Crezeelaan 40 in De Lier.

De afdeling Information Management Services (IMS) van dit groenteveredelingsbedrijf is op zoek naar nieuwe ambitieuze en creatieve collega’s. Wie werkt bij IMS ziet zijn inzet concreet terug in de producten en services van Rijk Zwaan. Een uitdagende ICT-baan in de groene sector, het gaat om vaste aanstellingen. Het groenteveredelingsbedrijf staat voor kwaliteit en innovatie. Voorafgaand aan de levering van de groenterassen aan de klanten is er een uitgebreid proces van veredeling, zaadproductie en kwaliteitscontrole. “Daarnaast staat Rijk Zwaan telers terzijde met teeltadvies en –begeleiding”, vertelt Lida Luiten van de afdeling IMS. “Samen met de verwerkende industrie, de groentehandel en de supermarkt zetten wij nieuwe groenteconcepten in de markt. Naast sla, spinazie, komkommer, paprika, tomaten en meloenen zijn wij actief in nog zo’n twintig andere groentegewassen. Zo’n internationaal opererend bedrijf beschikt uiteraard over een grote ICT-afdeling.” 

De afdeling IMS ontwikkelt en ondersteunt tal van werkzaamheden in kantoor, laboratoria, bij productie-units, in kassen en op het veld met de meest moderne informatica en computersystemen. Jaarlijks groeien deze werkzaamheden met het bedrijf mee. Wereldwijd ondersteunt IMS meer dan duizend werkplekken, waarvan er zo’n driehonderd mobiel zijn. “De relatief platte organisatie van Rijk Zwaan kent geen klassieke carrièrepaden”, aldus Luiten. “Bij IMS kun je vooral groeien in het vergroten van vakmanschap. Dit gaat gepaard met steeds meer zelfstandigheid binnen de functie. Al naar gelang de situatie vervul je verschillende rollen. Het ontwikkelen van meerdere rollen staat dan ook centraal.” De ICT-banenmarkt bij Rijk Zwaan duurt van 15.30 tot 18.00 uur. Voor meer informatie kun je bellen naar (0174) 532 472. Kijk ook op: www.rijkzwaan.com/itjobs.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12