Win een rondvaart met de Canal Hopper

Algemeen

Wie een originele vogelnaam weet voor één van de sloepen van Canal Hopper Delft maakt kans op een rondvaart met picknickmand.

DELFT - Canal Hopper Delft heeft de beschikking over vijf fraaie sloepen. Maar die sloepen hebben nog geen naam. Wie nu een passende naam voor één van de sloepen bedenkt, maakt kans op een gratis rondvaart inclusief picknickmand.

Let op: de sloepen moeten allemaal een vogelnaam krijgen. In totaal zijn er dus vijf rondvaarten te winnen. De inzendingen worden beoordeeld door een originele jury en bij het bepalen van de winnaars gelden de meeste stemmen. Canal Hopper Delft is een watertaxibedrijf dat opereert onder de paraplu van de Stichting Stunt. Sinds afgelopen mei varen vijf sloepen van het bedrijf door de Delftse grachten en andere wateren. Een sloep kan gebruikt worden voor een echte ‘taxirit’, van A naar B over het water. 

Daarnaast kunnen belangstellenden in een sloep plaatsnemen voor een winkelroute of een museumroute. Volgens projectleider Jan Meere draait het watertaxibedrijf, naar voorbeeld van die in Amsterdam, Rotterdam en Leiden, al heel behoorlijk. Stuur uw vogelnaam naar Canal Hopper Delft, Hooikade 13, 2627 AB Delft.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12