Bij dit bedrijf is universeel ook echt universeel

Algemeen

DELFT – Team EDA de Heus is een universeel autobedrijf. Met de nadruk ook echt op universeel, want voor alles kunt u hier terecht. Doordat het bedrijf is aangesloten bij Bosch Car Service is absolute kwaliteit bovendien altijd gegarandeerd.

De lijst met activiteiten op autogebied is lang. Het begint natuurlijk met de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken. Door de komst van de nieuwe showroom heeft dit bedrijfsonderdeel nu al een grotere bekendheid gekregen. “We hebben al goede reacties gekregen”, zegt Aad van Winden. “We hebben veel vaste klanten, maar nu komen er ook veel meer mensen zo maar even binnenlopen. We merken aan onze bezoekers dat het bedrijf een meer open karakter heeft gekregen.” 

Daarnaast worden zoekopdrachten steeds belangrijker. Hiermee speelt het bedrijf direct in op de wensen van de klant. Dit kan op de kleur en kilometerstand nauwkeurig. Wie bij EDA de Heus een nieuwe auto koopt, is in elk geval verzekerd van behoud van de fabrieksgarantie. In de werkplaats van het bedrijf, voor reparatie, onderhoud en APK, worden immers altijd minimaal kwaliteitsgelijke onderdelen gemonteerd. EDA de Heus voldoet aan alle kwaliteitseisen van de BOVAG. 

Zowel de particulier als de zakelijke klant/leaserijder kan bij EDA de Heus rekenen op een hoge kwaliteit en goede service. In de werkplaats wordt gebruik gemaakt van meet- en uitleesapparatuur van Bosch en de monteurs volgen ook regelmatig cursussen bij deze fabrikant. Door de Bosch Car Service Pechhulp kunnen de klanten van EDA de Heus ook gebruik maken van de mobiliteitsgarantie in heel Europa. De Glasgarage neemt ook een steeds belangrijker plaats in. 

Omdat zij aangesloten zijn bij Focwa/GlasGarant verloopt de schadeafwikkeling rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij. Via de BOVAG kan een financiering of een verzekeringspakket worden geregeld. “Het is een modern bedrijf, met nu ook een moderne uitstraling”, zegt zijn vrouw Jolanda. “Maar aan de vertrouwde gezichten verandert niets. Monteur Ali Duijvesteijn is al in dienst sinds augustus 1979, dus dat is al bijna dertig jaar. Ook John en Paul werken hier al ruim twintig jaar. Het is leuk om te zien dat bijna alle medewerkers vanuit het leerlingwezen zijn gebleven. Het is gewoon een leuk en vooral heel gezellig bedrijf. We vormen echt een Team.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12