Ruim veertig jaar DRUKWERK

Algemeen

DELFT – Behalve over de ‘normale’ drukpersen beschikt Alevo Drukkerij ook over een digitale printer.

Hiermee kan heel snel, in kleine oplages en in kleur gewerkt worden. Ideaal voor bijvoorbeeld A3-posters, flyers, geboorte-, trouw- en visitekaartjes. En het blijft nog betaalbaar ook. Alevo Drukkerij bestaat dit jaar 41 jaar. Al bijna 25 jaar is het bedrijf van Menno Lups in de wijk Tanthof gevestigd. Samen met DTP’er Fred verzorgt Menno drukwerk voor bedrijven, verenigingen en particulieren. De nieuwe digitale printer is prima om vooral die laatste groep nog beter te kunnen bedienen. “Veel mensen ontwerpen thuis op de pc bijvoorbeeld een trouw- of geboortekaart”, zegt Menno. “Het is voor die mensen leuk dat wij hun eigen ontwerp heel makkelijk en tegen een lage prijs kunnen uitdraaien.” 

Ook voor boekjes in kleine oplagen, zoals personeelsgidsen of fanclubmagazines, is het ideaal. De grote kracht van Alevo is de snelheid. Zo gebeurt het met regelmaat dat iemand snel een visitekaartje nodig heeft. Dat kan dan in principe dezelfde dag nog geregeld worden. 

“Ook het drukwerk zelf maken we in zo kort mogelijke tijd”, zegt Menno. “Onder het motto maak u niet te DRUK, dat is ons WERK.” Behalve uitvoerder van kwaliteitswerk in opdracht van verenigingen, particulieren en bedrijven is Alevo Drukkerij tevens, heel toepasselijk, de vaste drukker van de Wijkkrant Tanthof.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12