Veel gekker moet het niet worden... zondag 9 maart

Algemeen

De Politieberichten van zondag 9 maart

Een 42-jarige Delftenaar sloeg dinsdagavond om 19.15 uur de ruit van een sociaal pension aan de Houttuinen in, omdat hij het niet eens was met de beslissing hem niet toe te laten. Medewerkers weigerden de man de toegang, omdat hij zich eerder had misdragen. Uit woede sloeg hij een ruit in. Hij is aangehouden en hij kreeg een proces-verbaal. 

Een 27-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats kreeg het dinsdagochtend om 10.00 uur aan de stok met het personeel van een winkel aan de Papsouwselaan. De man nam een reep chocolade mee zonder te betalen en hij reageerde, toen hij daarover werd aangesproken, zeer agressief. Politieagenten moesten eraan te pas komen. Ze namen hem mee naar het Bureau. 

De Politie hield zondagmiddag om 17.00 uur op de Lindelaan twee jongens van 14 en 15 jaar uit Delft aan voor baldadigheid. Ze vernielden een lichtsnoer van een pand dat volgende week wordt gesloopt. De agenten troffen de jongens aan op het dak van het gebouw. Ze kregen een proces-verbaal. 

De Politie hield zondagmiddag om 15.40 uur een 55-jarige man uit Delft aan wegens het vernielen van een auto en het mishandelen van een 60-jarige automobilist uit Pijnacker. De automobilist reed stapvoets op de Noordeindseweg ter hoogte van een wandelpad en passeerde de 55-jarige wandelaar. Die gaf ineens een klap op het dak van de wagen. De automobilist stapte uit, waarna de wandelaar reageerde en de automobilist een harde duw gaf. De automobilist viel tegen de auto en raakte daardoor gewond. Ook zag het slachtoffer toen hij opstond dat de wandelaar met zijn vuist nog een harde klap tegen het achterportier gaf. Vervolgens ging de wandelaar er vandoor. De gewaarschuwde Politie kon de wandelaar later aanhouden. Het is nog niet duidelijk wat de reden van zijn gedrag is geweest.


Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12