Afbeelding

Vizier op de toekomst met Roots Autoservice

Algemeen

PIJNACKER – Niet minder dan 25 jaren heeft het universeel autobedrijf van Joop Wortelboer onder de naam Auto Jowor in Pijnacker en omstreken grote bekendheid genoten. Toch heet het bedrijf nu anders. Auto Jowor is Roots Autoservice geworden.

Een belangrijke reden om tot de naamswijziging over te gaan, is de sterke opmars van verkoop via internet. Het bedrijf weet door middel van dit medium mensen uit het hele land voor zijn uitstekende occasions te interesseren. “De naam Jowor was in deze omgeving een begrip, maar voor onbekende klanten kon de naam wat onduidelijk zijn”, zegt eigenaar Joop Wortelboer. “Daarom hebben we Waanzinnig Reclame uit Delft ingeschakeld om een nieuwe naam te bedenken. Gekozen is voor Roots. Een aansprekende en eigentijdse naam met het oog op de toekomst, waarmee je tegelijkertijd terug naar je wortels gaat. Je moet altijd blijven weten waar je vandaan komt, iedereen is welkom. Roots staat voor wortels, dus net als bij Jowor is er een verwijzing naar mijn eigen naam.” 

Niet alleen de naam werd anders, ook het beeldmerk werd opnieuw ontworpen. Dat is een blauw schild met daarop in witte letters Roots Autoservice. “Het schild vormt wel een kleine verwijzing naar het bord van Route 66”, zegt Wortelboer.
De gevel van het bedrijf en de website zijn vernieuwd en ook de leenauto’s zijn in de nieuwe stijl uitgevoerd. Voor de vele vaste klanten was het wel even wennen. Toch hebben ze uiteindelijk positief op de veranderingen gereageerd. “Voor hen is vooral belangrijk dat er qua gezichten in het bedrijf verder niets is veranderd”, zegt Wortelboer. “In de werkplaats is alles bij het oude gebleven en misschien nog wel iets verbeterd.” 

Over drukte in de werkplaats heeft Roots Autoservice niet te klagen. Mede door het lage uurtarief laat men zijn auto hier graag repareren of onderhouden. Bij dit bedrijf is vervangend vervoer altijd gratis. “Het gaat zelfs zo goed dat we de werkplaats willen uitbreiden. Daarvoor zijn we nog op zoek naar een extra monteur die op hoog niveau aan alle merken kan sleutelen.”


Roots Autoservice
Overgauwseweg 65, Pijnacker
Telefoon: (015) - 369 32 33
www.rootsautoservice.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12