Van Daal Makelaardij, een modern en energiek makelaarskantoor

Algemeen

DELFT – Het is niet overdreven. Sinds Jan-Paul van Daal in 2005 zijn eigen makelaarskantoor begon is er feitelijk alleen sprake geweest van groei. In alle opzichten, want zowel het team als het woningaanbod is gaandeweg sterk vergroot.

Met een continu aanbod van zo'n 150 objecten heeft Van Daal Makelaardij zelfs het grootste woningaanbod van Delft. De woningverkoop verloopt over de hele linie nog stroef, maar op dit moment lijkt er in Delft enigszins sprake te zijn van herstel en stabilisatie van de woningmarkt. Het kantoor van Jan-Paul van Daal heeft de laatste maand dan ook goed gedraaid. De makelaar noemt een aantal zaken waardoor dat mogelijk was. “Ons kantoor staat op een zeer gunstige locatie”, zegt hij. “Midden in de binnenstad, het is een goede aanlooproute. Daarnaast hebben we een heel uitgebreide presentatie van het woningaanbod in de etalage en schakelen we een professionele fotograaf in voor de fotopresentatie van de huizen op internet. Belangstellenden kunnen door een goede, waarheidsgetrouwe fotopresentatie van het huis op internet beter vergelijken en zich voorbereiden op de bezichtiging.”
Bovendien is het voor een makelaarskantoor goed om over een groot aanbod te beschikken. Een groot woningaanbod zoals Van Daal Makelaardij dat heeft. “Hierdoor heb je als kantoor namelijk veel meer kans op ontmoetingen met kandidaat-kopers”, legt Van Daal uit. “Afgelopen week hebben we ook weer een aantal huizen verkocht. Mede naar aanleiding van de Open Avond die we hebben georganiseerd op 2 september.” 

Op 9 oktober is er trouwens weer een Open Huizen-dag. U kunt daar via Van Daal Makelaardij aan meedoen als u uw huis wilt verkopen. “Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken”, zegt Van Daal.

Stapje harder lopen
Het succes van dit kantoor moet ook gezocht worden in de instelling van de medewerkers. Als het wat moeilijker gaat, moet je een stapje harder lopen. “Met een positieve instelling en het blijven bedenken van acties kom je verder in de makelaardij van nu. Ook als het stroever gaat weet je dan tòch goede resultaten te boeken”, aldus Van Daal.

Prima aankoopbegeleiding
Goede advisering wordt door klanten zeer op prijs gesteld. Nu de ontwikkelingen op de woningmarkt er iets zonniger uitzien, is het duidelijk dat kopers juist nu een kans ruiken. “In de huidige woningmarkt is er veel mogelijk en kandidaat-kopers hebben behoefte aan een goed advies alvorens een bod uit te brengen”, zegt Van Daal. “Hier springen wij op in door een prima aankoopbegeleiding aan te bieden. Als iemand een huis op het oog heeft, kan hij ons heel gericht voor die ene woning inschakelen als aankopend makelaar. Voor een aantrekkelijk vast tarief begeleiden we dan de aankoop op basis van no cure no pay.” 

Als u een woning op het oog heeft, kunt u contact opnemen met Van Daal Makelaardij voor meer informatie en/of een afspraak. Het kantoor en de makelaars zijn prima toegankelijk. Men wordt zo goed mogelijk geholpen en er wordt door het gehele team altijd gestreefd naar een uitstekende service.

Bedrijf: Van Daal Makelaardij BV
Adres: Voldersgracht 33, hoek Vrouwjuttenland
Telefoon: (015) - 212 73 00
Internet: http://www.vandaalmakelaardij.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12