Jubileum Feestweekend bij tuincentrum

Algemeen

PIJNACKER – Bij Intratuin Pijnacker aan de Rijskade 1 vindt op zaterdag 15 en zondag 16 maart een Jubileum Feestweekend plaats. Hetzelfde feestje wordt gevierd in de vestiging aan de Voorweg 192 in Zoetermeer. De familie Droogh viert als eigenaar een koperen verjaardag in Pijnacker en een zilveren verjaardag in Zoetermeer.

Zij opende daar namelijk respectievelijk 12,5 jaar en 25 jaar geleden een vestiging. Grondlegger Aad Droogh en zijn zonen Jeroen en Stephan trakteren de klant op tal van feestelijke aanbiedingen. De sfeer wordt verhoogd met gezellige demonstraties op uiteenlopend gebied. 

Ook vele topkwekers zullen aanwezig zijn om advies en tips te geven. Dè lifestyle-trend van dit moment is dat men de woonkamer en de tuin steeds meer als één geheel wil inrichten en beleven. Intratuin speelt daarop in, door gedurende het hele jaar een groot arsenaal tuin- en woonartikelen van uitstekende kwaliteit aan te bieden. In de feestperiode, die loopt van maandag 10 tot en met woensdag 19 maart, gelden op alle onderdelen scherpe aanbiedingen. 

Intratuin Pijnacker en Zoetermeer behoren al jaren tot de Top 5 van de 57 Intratuin-vestigingen in Nederland. Grootscheepse centrale inkoop en formuleontwikkeling worden gecombineerd met de persoonlijke aanpak van een familiebedrijf. “Onze kracht is de werkvloer. Wij bewegen ons tussen de klanten, producten en medewerkers. Daardoor weten we snel en direct wat er speelt en wat de klant wil”, aldus Jeroen. Zondag 16 maart zijn Intratuin Pijnacker en Zoetermeer extra feestelijk geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Let ook op de speciale Jubileumkrant, die deze week huis-aan-huis verspreid wordt. Telefoon: (015) – 361 00 00 en (079) – 351 55 51. Internet: www.intratuin.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12