Delvenaar Veronika van der Drift nam maar liefst zeven bekers mee naar huis en zorgde daarmee voor een geweldige prestatie!
Delvenaar Veronika van der Drift nam maar liefst zeven bekers mee naar huis en zorgde daarmee voor een geweldige prestatie!

Delfts succes bij bikini fitness wedstrijd in Oss

Algemeen

OSS - Vorige week zondag 28 april vonden de Open Brabantse & Nederlandse Kampioenschappen bikini fitness plaats in het Brabantse Oss. Delvenaar Veronika van der Drift nam maar liefst zeven bekers mee naar huis en zorgde daarmee voor een geweldige prestatie!

Bij bikini fitness gaat het niet direct om het hebben van de grootste spieren, maar ligt de aandacht vooral op de verhouding die je spieren hebben. Ook wordt er gekeken naar de uitstraling die je op het podium hebt en hoe goed je de verschillende poses uitvoert. Ook is het belangrijk zo min mogelijk vetmassa en zo veel mogelijk spiermassa te hebben. Je zult dus echt alles moeten geven tijdens je trainingen om kans te maken op een podiumplaats! Eerder won Veronika van der Drift op de JBC al de juniorenklasse, haar lengteklasse, de best poser prijs en de overall titel, maar in het Brabantse Oss deed ze daar nog een schepje bovenop. Ze begon de dag met vier bekers op de Open Brabantse, gevolgd door nog drie bekers op het NK podium! Veronika is ondanks haar jonge leeftijd qua fysieke ontwikkeling al een echte veterane. Ze heeft een uitstraling en presentie zoals je die normaal alleen op het allerhoogste podium ziet. 

Beloning
Naast de fraaie bekers die ze mee naar huis nam, kreeg Veronika nog een ultieme beloning voor haar goede prestaties. Deze week vertrok ze namelijk naar Santa Susanna in Spanje, waar ze van 2 tot 5 mei Nederland zal vertegenwoordigen tijdens het Europees Kampioenschap van The International Fitness and Bodybuilding Federation!