Het buitenspeelseizoen is geopend
Het buitenspeelseizoen is geopend

MIDI opent het buitenspeelseizoen petanque

Algemeen

DELFT - Afgelopen zaterdag, 6 april, is bij petanque vereniging MIDI het buitenspeelseizoen geopend met het landelijke masters kwalificatietoernooi De Generale. 

“Er werden een tweetal tripletten toernooien gespeeld”, vertelt Paul Koogje namens MIDI Delft. “De Masters voor het behalen van punten voor uitzending naar het EK petanque in 2025 en het toernooi voor de recreatieve spelers.” 

Voor de toernooien hadden zich maar liefst in totaal 56 teams aangemeld. Door het prachtige weer waren circa 250 spelers en toeschouwers op het toernooi aanwezig. De Generale Masters kwalificatie werd gewonnen door het team van Joey van Doorn, Wietse van Keulen en Ali Douale van ‘t Dupke uit Sint Michelsgestel. Voor meer uitslagen zie de website.

MIDI organiseert tijdens het buitenpeelseizoen een aantal goed bezette evenementen. Waar op zaterdag 7 september weer het landelijk bekende Boule d’ Orange Marktoernooi Delft wordt georganiseerd. 

Voor mensen die het leuk vinden om in april en mei een gratis kennismakingcursus petanque te volgen, kunnen zich hiervoor aanmelden bij MIDI Delft. Meer informatie is verkrijgbaar via
www.MIDI-Petanque.nl
of per mail mail:
tc@midi-petanque.nl.

Of loop gerust eens binnen op de prachtige locatie van MIDI tijdens de openingstijden. MIDI Delft is gevestigd op de Sportring 10 in Delft, op sportpark Brasserskade. De in 2021 geheel vernieuwde accommodatie van MIDI beschikt over een zeer ruime en sfeervolle kantine. Vanuit de kantine is zicht op de verwarmde speelhal met maar liefst 16 binnenbanen. Op het gevarieerde buitenterrein zijn nog eens ruim 40 banen aanwezig, grenzend aan een mooi terras.