'Men moet hier gewoon blij de deur uit stappen!'
'Men moet hier gewoon blij de deur uit stappen!'

Gratis keuken!

Algemeen

DELFT - Zo, uw aandacht is getrokken! Dit is natuurlijk onmogelijk, al zou je wel denken dat alles gratis is in de keukenbranche. Korting, Korting, Korting! Veel keukenzaken stunten met ongeloofwaardige kortingen en cadeautjes die je uiteindelijk toch eerst zelf moet betalen. Hoe geloofwaardig is dat nou echt? 

Aad de Beus, de Delftse ondernemer die eigenaar is van Keukensale.com Delft tegenover de MAKRO, stoort zich al jaren aan dit gegoochel: “Eigenlijk is het minachting van de klant, ik schat de intelligentie van mijn klanten hoger in en benader ze met een helder en transparant verhaal. Als een klant in de maling wil worden genomen dan moeten ze mijn deur maar voorbij gaan, maar als ze een Duitse kwaliteitskeuken met A-merk apparaten tegen een superscherpe prijs willen, dan moeten ze vooral met mij aan tafel! Ik vertel gewoon meteen wat de keuken én de volledige montage kost, zonder een heel vermoeiend toneelspel. Ik vertel aan al mijn klanten hetzelfde, dan hoef ik op mijn leeftijd ook niks te onthouden”, lacht De Beus. 

Samen met de klant wordt er alle tijd uitgetrokken om de wensen te bespreken, er wordt een 3D-tekening gemaakt in full colour en er wordt een transparante offerte gemaakt die de klant meteen meekrijgt. “Veel keukenzaken doen alle moeite om alles zo ondoorzichtig mogelijk te maken, maar ik doe juist het tegenovergestelde. Van begin tot eind weet men welk onderdeel wat kost. En ja natuurlijk krijgt men de maximale korting, maar niet omdat men zo aardig is of vanwege een ‘speciale actie’. Dat is allemaal flauwekul, het wordt tijd dat dit eens ophoudt in deze mooie branche. Men moet hier gewoon blij de deur uit stappen!”, besluit De Beus.

Keukensale Delft
Schieweg 93 b

015 364 9541
delft@keukensale.com