Afbeelding
Foto: E.A.T.C. van Tongeren

Neem drumles of gitaarles bij Rootz

Algemeen

Rootz Muziekschool verzorgt al sinds 1992 muzieklessen in Delft, Pijnacker en Nootdorp. Ruim 30 docenten geven bij Rootz muzieklessen aan honderden leerlingen. De docenten zijn opgeleid aan het conservatorium; veel van hen hebben popmuziek of jazz als specialisatie en ook zijn er klassiek opgeleide docenten. Op rootzmuziekschool.nl kan je per instrument bekijken welke docenten er lesgeven.
Voor drumles zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar en ook voor gitaar en saxofoon zijn er nog mogelijkheden om op redelijk korte termijn te starten. Voor sommige lessen, bijvoorbeeld piano, is er momenteel wel een flinke wachtlijst maar het is de bedoeling dat er nieuwe dagdelen pianoles opgestart gaan worden.
Starten met zangles of met instrumentale lessen is bij Rootz Muziekschool in principe gedurende het hele jaar mogelijk (als er plaats is). Je kan het beste starten met een ‘kennismakingscursus’ (= 4 individuele lessen van 30 minuten voor in totaal 93,50 euro). Informatie over Rootz is te vinden op rootzmuziekschool.nl maar je kan ook bellen met 015-3694902. Je bent van harte welkom bij Rootz!