Afbeelding

Nieuw Peuteryoga bij De VAK

Algemeen

In de wereld van peuteryoga wordt nieuwsgierigheid gestimuleerd en speelse energie aangemoedigd. Peuteryoga is niet alleen leuk, maar heeft ook vele voordelen voor de ontwikkeling van je peuter.

Tijdens de les leren peuters luisteren naar hun eigen huis, oftewel hun lichaam. Ze leren voelen wanneer hun spieren gespannen zijn en wanneer ze ontspannen, ze ontdekken hoe ze ademen en waar ze ademen. Daarnaast leren ze ook hoe het voelt om hun ogen dicht te hebben en gewoon stil te zijn. Deze bewustwording van het eigen lichaam bevordert het lichaamsbewustzijn van de peuters.

De peuteryogalessen zijn spelenderwijs en worden begeleid door fantasieverhalen. Samen met jouw peuter ontdekken jullie wat er te zien en te voelen is in deze verhalen. Door actief deel te nemen aan de lessen, versterkt het de band tussen jou en je peuter.

Tijdens de lessen worden peuters gestimuleerd om te bewegen en te genieten. Terwijl jullie samen bouwen aan kracht en flexibiliteit, worden er kostbare momenten van verbinding gecreëerd. Schrijf je vandaag nog in en laat jullie energie samenkomen in de wereld van peuteryoga! De lessen van Roos Jones starten op woensdag 28 februari om 10.00 uur in OPEN. 

Aanmelden via www.vak-delft.nl.