De politie in Delft is op zoek naar getuigen die op oudejaarsavond op en rond de Debussystraat zijn geweest.
De politie in Delft is op zoek naar getuigen die op oudejaarsavond op en rond de Debussystraat zijn geweest.

Politie zoekt getuigen incidenten oudejaarsavond

Algemeen

DELFT - De politie in Delft is op zoek naar getuigen die op oudejaarsavond op en rond de Debussystraat zijn geweest. In deze straat zijn rond 23.00 uur meerdere strafbare feiten gepleegd en de politie komt dan ook graag in contact met mensen die meer weten over deze incidenten.

Op oudejaarsavond rond 23.00 uur zijn er op en rond de Debussystraat meerdere strafbare feiten gepleegd. De politie kwam daar omdat er vernielingen werden gepleegd bij een supermarkt. Ook verleende de politie eerste hulp bij een vrouw die was flauwgevallen, waarbij agenten belaagd werden en er zwaar vuurwerk werd gegooid vanaf de flat aan de Debussystraat. Om de veiligheid en de openbare orde te herstellen heeft de ME kort opgetreden in de wijk. Gelukkig is er niemand gewond geraakt.

Onderzoek
De politie doet op dit moment onderzoek naar de ongeregeldheden. Was u getuige of heeft u informatie of beelden die het onderzoek kunnen helpen? De politie komt graag met u in contact via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan naar Misdaad Anoniem via 0800-7000.