Afbeelding
Foto: WILCOVANDIJEN.NL

Karen Hamaker-Zondag Op Hodenpijl

Algemeen

Op woensdag 20 december is Karen Hamaker-Zondag, Doctorandus, onderzoekster, schrijfster en astroloog, te gast voor een lezing ‘Engel-ervaringen, fantasie of werkelijkheid? Maar hoe dan ook zinvol’.
Deze avond kijken we naar ervaringen, een stukje geschiedenis, de parapsychologie, de psychologie, verschillende manifestatievormen en nog veel meer, om deze ervaringen hun juiste plek te geven. Want wat je er ook van denkt, degenen die zo’n ervaring hebben gehad beschrijven het als heel werkelijk, heel indrukwekkend en vaak markeert het ook een keerpunt in hun leven. Hele oprechte ervaringen die niet passen in een materialistisch wereldbeeld, maar het zijn uitgerekend de donkere dagen voor Kerstmis die ons dichter bij dit fascinerende oeroude fenomeen kunnen brengen. Drs. Karen Hamaker-Zondag combineert haar door decennialange onderzoek opgedane kennis met inzichten uit de psychologie, en met astrologische cycli. Karen is een internationaal bekend en geliefd spreekster, schreef 36 boeken en schrijft regelmatig voor verschillende tijdschriften, waaronder Mantra.

Datum: woensdag 20 december 2023. Tijd: 20.00 uur. Prijs: € 21,50; inclusief maaltijd € 49,-. Locatie: Op Hodenpijl. Kaarten: www.ophodenpijl.nl.