Foto: Koos Bommelé
Foto: Koos Bommelé

20 jaar Ambiance Beauty in Delft

Algemeen

DELFT - “We kijken deze maand terug op 20 bewogen jaren”, vertelt Nadine Ruijgrok aan Delft op ondag. “Van 2003 tot nu zijn we maar liefst 5 keer verhuisd. We zijn nu heel gelukkig met onze nieuwe locatie op de Hooikade. In ons behandelaanbod is er in 20 jaar tijd ook veel veranderd. Toen ik in 2003 begon met mijn salon werden alle behandelingen manueel uitgevoerd. Daarna, rond 2008 nam de vraag naar intensieve behandelingen met apparatuur toe. En nu, anno 2023, verlangen onze klanten vooral naar zachte ontspannende behandelingen die wel het resultaat bieden maar zonder downtijd en ongemak.”

“Als schoonheidsspecialiste vertrouw ik in het zelfgenezend vermogen van onze huid. Ik ben altijd op zoek naar de beste en meest veilige producten die mij helpen met mijn missie. Ik blijf weg van botox en fillers en kies liever voor innovatie en technologie. Geen rommel in de huid maar optimale stimulatie, bescherming en balans.” 

“Anno 2023 bieden wij meerdere innovatieve merken, die één doel voor ogen hebben: resultaat. Door maatwerk aan te bieden zijn wij voor iedereen toegankelijk. Je kunt met onze behandelingen snel op je doel af of in kleine stapjes naar een mooiere huid.”

“Sinds juli werken we met het huidverjongende merk Forlled. Dit Japanse merk werkt met een unieke formule die het mogelijk maakt om de actieve ingrediënten in de dermis te krijgen zonder dat er een naald aan te pas komt. Met deze technologie hebben zij een Nobelprijs gewonnen. Geen gebakken lucht dus, maar echte resultaten die wij ook iedere dag op de huid terugzien.”

“Met de introductie van PHformula bieden we een uniek skin resurfacing systeem. Anders dan reguliere chemische peelings, omdat het met minimale schade aan de opperhuid een maximaal aantal werkstoffen (protonen) aan de diepere huidlagen weet af te geven. Met als resultaat een stimulatie van de collageenaanmaak en celvernieuwing. Samen bepalen we de intensiteit van de behandeling. En wat het nog interessanter maakt is dat Forlle’d en Ph gecombineerd kunnen worden zodat de mogelijkheden op huidveroudering, acne, roodheden en pigment zeer uitgebreid zijn.”

“En dan een van de meest lastige problemen binnen de cosmetische huidtherapie is de behandeling van pigment. De aard van deze pigmentvlekken is heel divers en ze zijn vaak erg hardnekkig. Doordat het probleem in veel gevallen heel diep zit komen ze steeds weer terug. Met de behandelingen en producten van Me-Line kunnen we nu meest hardnekkige pigmentproblemen eindelijk duurzaam aanpakken.”
“Ook na 20 jaar ben ik nog gepassioneerd over het vak . Altijd innovatief en nieuwsgierig. Ondanks dat de afgelopen jaren niet makkelijk waren heb ik me steeds weten aan te passen. Daar ben ik best een beetje trots op. Daarom vieren we 20 jaar Ambiance Beauty met al onze trouwe klanten. Voor iedereen met de wens naar een mooiere huid organiseren we 17 november een informatieve klantendag waarop je 1 op 1 vragen kunt stellen aan een van onze medewerksters. Stuur even een mailtje naar info@ambiancebeauty.nl als u hier graag bij wilt zijn.”