Afbeelding

RADICALE SYMBIOSE: HET SOCIALE LEVEN VAN MICROBEN

Algemeen

Bezoek bij RADIUS de nieuwe tentoonstelling RADICALE SYMBIOSE: HET SOCIALE LEVEN VAN MICROBEN. Een bezoek aan deze tentoonstelling is gratis voor inwoners van Delft!
RADICALE SYMBIOSE: HET SOCIALE LEVEN VAN MICROBEN vindt plaats als onderdeel van het Antoni van Leeuwenhoekjaar. Dit jaar is het 300 jaar geleden dat de Delftse lakenhandelaar overleed. Hij werd wereldberoemd met zijn microscopen en wordt beschouwd als de grondlegger van de microbiologie. In de tentoonstelling experimenteren tien kunstenaars met én presenteren werk aan de hand van bacteriële en microbiële werelden, als onderdeel van een oneindig gesprek tussen mens en leefomgeving. RADICALE SYMBIOSE: HET SOCIALE LEVEN VAN MICROBEN is gratis te bezoeken voor inwoners van Delft.
Meer weten over de tentoonstelling RADICALE SYMBIOSE: HET SOCIALE LEVEN VAN MICROBEN bij RADIUS? Op de website (www.radius-cca.org) is meer informatie te vinden!
De tentoonstelling is te bezoeken van dinsdag tot en met zondag van 11 tot 5 uur en is gevestigd in het voormalige waterreservoir van de watertoren te Delft aan Kalverbos 20.