"We dagen onze lokale ondernemers uit om mee te dingen naar de Ondernemersprijs en de Belofteprijs", aldus wethouder van Straten (links).
"We dagen onze lokale ondernemers uit om mee te dingen naar de Ondernemersprijs en de Belofteprijs", aldus wethouder van Straten (links).

Gemeente Pijnacker-Nootdorp zoekt ondernemers die het verschil maken

Algemeen

PIJNACKER NOOTDORP - Tot 1 oktober hebben ondernemers de tijd om zich aan te melden voor de Ondernemersprijs Pijnacker-Nootdorp. Naast deze prijs is er ook de Belofteprijs voor ondernemers die maximaal drie jaar zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. “We kijken uit naar de aanmeldingen”, aldus wethouder Bart van Straten.

Met deze prijzen geeft het gemeentebestuur een blijk van waardering aan de lokale ondernemers die zorgen voor een gezonde economie in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Beide prijzen worden op maandag 13 november uitgereikt tijdens een feestelijk evenement. Volgens van Straten wil de gemeente de ondernemers in de gemeente uitdagen: “We dagen onze lokale ondernemers uit om mee te dingen naar de Ondernemersprijs en de Belofteprijs 2023. Welke ondernemer of starter durft de uitdaging aan en geeft zich op?” Naar de Ondernemersprijs kunnen alle ondernemers meedingen. Deze prijs is voor de ondernemer die het verschil maakt op het gebied van duurzaamheid, maatschappelijke en economische toegevoegde waarde én innovatie. Een professionele jury kiest drie genomineerden, legt bedrijfsbezoeken af en bepaalt uiteindelijk de winnaar. De Belofteprijs is bedoeld voor alle starters en startups uit Pijnacker-Nootdorp die maximaal drie jaar zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ook bij deze prijs kijkt de jury naar duurzaamheid, maatschappelijke en economische toegevoegde waarde én innovatie. De jury kiest bij de Belofteprijs drie genomineerden uit waar het publiek op kan stemmen. Uiteindelijk bepalen de stemmen van het publiek de winnaar van deze publieksprijs. 

Wacht niet te lang!
Nomineren en aanmelden is mogelijk tot 1 oktober 2023 via www.pijnacker-nootdorp.nl/ondernemersprijs. Voor vragen kunt u een mailtje sturen naar ondernemersprijs@pijnacker-nootdorp.nl.