KuntKamer Delft
KuntKamer Delft

Hedendaagse kunst uit verschillende disciplines bij KunstKamer Delft

advertenties

DELFT - Het is zover. De zesde editie van KunstKamer Delft vindt plaats in het weekend van 2 en 3 november 2019. Oude Delft 210 wordt in het eerste weekend van november weer omgetoverd tot een waar Kunstpaleis. 

"Het belooft een prachtige KunstKamer te worden met intrigerende portretten, transparant porselein, kleurrijke collages, schilderijen en beelden die tot te verbeelding spreken. Zoals u van ons gewend bent, kunstwerken van hoge kwaliteit. De kunstenaars die de kamers van Oude Delft 210 vullen zijn Tamara Muller, Manu Baeyens, Marc Janssens, Guy Van Leemput en Dorine van der Ploeg. Tijdens de KunstKamer zijn op gezette tijden kunstenaars aanwezig. Kunst kijken, kunstenaars ontmoeten, samen genieten, het huis aanschouwen mag natuurlijk ook. Daarnaast zijn de prachtige kunstwerken ook te koop. Het is en blijft een feest en daar kunt u, als bezoeker, onderdeel en getuige van zijn. KunstKamer Delft is een samenwerking tussen Galerie Terra Delft en de bewoners van Oude Delft 210. Beide locaties zijn geopend van 11.00 uur tot 19.00 uur. 

Nu al nieuwsgierig, ga dan alvast naar www.kunstkamerdelft.nl . U vindt daar onder meer informatie over de deelnemende kunstenaars. U kunt zich ook abonneren op de nieuwsbrief, u krijgt dan tweemaal per jaar een uitnodiging van de KunstKamer.

Wij verklappen nu al dat de voorjaarseditie 2020 van KunstKamer Delft geheel in het teken van Chinese kunst zal staan. Simone Haak van Galerie Terra Delft speelt een belangrijke rol in de internationale uitwisseling van kunstenaars met China. Simone reist twee keer per jaar met kunstenaars van over de hele wereld naar Sanbao een dorp in de buurt Jingdezhen (partnerstad van Delft). In Sanbao bevindt zich het internationale kunstcollectief van Jackson Li. Tijdens deze artists in residence vindt kruisbestuiving plaats, technieken worden uitgewisseld, talloze nieuwe ideeën ontstaan welke omgezet worden in prachtige kunstwerken. Wij zijn dan ook heel trots dat de KunstKamer tijdens de Pinksterdagen in 2020
volledig in het teken van Chinese kunst staat."