Kom herfst- en winterkleding shoppen bij kringloopwinkel RataPlan!
Kom herfst- en winterkleding shoppen bij kringloopwinkel RataPlan! (Foto: )

Herfst- en winterkleding bij RataPlan

  advertenties

DELFT - Op zondag 8 september start de verkoop van de herfst- en winterkleding bij kringloopwinkel RataPlan. Ook kunt u zich vanaf die dag inschrijven voor de befaamde Ronde van RataPlan.

We genieten nog volop van de zomer, maar voor we er erg in hebben daalt het kwik flink. Om daar goed op voorbereid te zijn start op zondag 8 september de verkoop van de herfst- en winterkleding bij kringloopwinkel RataPlan. Alle vestjes, lange broeken en regenjassen worden tevoorschijn gehaald. RataPlan biedt een ruim assortiment herfst- en winterartikelen welke dagelijks aangevuld wordt met nieuwe unieke spullen. Hierdoor is een dagje kringloopshoppen altijd verrassend.

Ronde van RataPlan
Niet alleen het assortiment bij RataPlan is uniek, ook het evenement dat jaarlijks plaatsvindt tijdens de Nationale Kringloopdag. RataPlan organiseert namelijk al een aantal jaren de Ronde van RataPlan en op zaterdag 5 oktober is het weer zo ver. Tijdens de Ronde van RataPlan rijden er bussen tussen de verschillende kringloopwinkels. Wie mee gaat met deze volledig verzorgde busrit doet op één dag vier of vijf verschillende filialen van RataPlan aan. Vanaf zondag 8 september kunt u zich, in de winkel van 12.00 uur tot 17.00 uur, opgeven voor dit evenement. Wees er snel bij want vol = vol! Voor deze volledig verzorgde dag vraagt RataPlan een bijdrage van 5 euro per persoon. Dit bedrag is om de plek in de bus te garanderen. Vervoer, lunch, koffie, lekkers en muzikale optredens zijn inbegrepen. De deelnemers gaan niet met lege handen naar huis. In elke vestiging die wordt bezocht, kunnen deelnemers een stempel halen. Bij een volle stempelkaart ontvangt elke deelnemer aan het eind van de dag een RataPlan cadeaubon t.w.v. 15 euro.
Adres: Turbineweg 16a, Delft
www.rataplan.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1