Volta Autowascentrale heeft twee bussen laten bestickeren bij Rodi. (Foto: PR)
Volta Autowascentrale heeft twee bussen laten bestickeren bij Rodi. (Foto: PR) (Foto: )

Volta Autowascentrale is blij met Rodi Sign & Print

  advertenties

DELFT - Volta Autowascentrale heeft twee vestigingen in Delft, aan de Voltaweg 1B en de Schieweg 60. Volta is gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten bedrijfswagens, vrachtwagens en/of trailers.

Ook voor bedrijven die geen mogelijkheid zien om langs te komen of die zelf geen wasplaats hebben, biedt Volta Autowascentrale een oplossing: reinigen op de door u gewenste locatie. Gerrit Dongelmans: "Wij nemen alle benodigdheden mee. Het enige wat op de locatie zelf aanwezig moet zijn is een 380 Volt-aansluiting. Afhankelijk van het type bedrijfswagen of container passen wij ons wasproces aan naar uw wens. Is het interieur van uw bedrijfswagens aan een opfrisser toe? Geen probleem! Is de binnenkant van de vuilniswagen zwaar vervuild? Geen probleem! Of is de binnenkant van de bakwagen of koelwagen aan een wasbeurt toe? Geen probleem! Niks is te gek voor Volta Autowascentrale."

Nieuwe bussen
Laatst heeft Volta Autowascentrale de nieuwe bussen die worden gebruikt voor het op locatie reinigen, twee Renault Trafics, laten bestickeren door Rodi Sign & Print. Naar volle tevredenheid!
"Het is fijn samenwerken met de jongens van Rodi Sign & Print. We zijn kind aan huis daar en hebben al verschillende printopdrachten (bestickering van bedrijfspand, reclameborden) geplaatst. Ze werken met korte lijnen,één aanspreekpunt, alles is altijd tip-top geregeld!"

Volta Autowascentrale is niet alleen gespecialiseerd in het reinigen van bedrijfswagens. "U kunt bij ons -op afspraak- ook terecht voor het grondig reinigen van uw container, zandwagen, of ander zwaar vervuild materieel. Dit doen we op onze tweede locatie, onze autowascentrale op het terrein van SUEZ, Schieweg 60. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 06-54 98 34 98."

Meer berichten
 
CustomHtml_1