PoortMeesters: state-of-the-art projectontwikkeling in het gebied Nieuw Delft
PoortMeesters: state-of-the-art projectontwikkeling in het gebied Nieuw Delft

Verkoop PoortMeesters in Nieuw Delft van start

  advertenties

DELFT – PoortMeesters in Nieuw Delft is een stoer, stads en stevig woongebouw met grote stadswoningen en luxe appartementen. De verkoop is gestart op maandag 15 juli, geïnteresseerden kunnen zich inschrijven tot 27 augustus 2019.

Het carrévormige woongebouw aan de oevers van Nieuw Delft wordt gerealiseerd door gebiedsontwikkelaars BPD (Bouwfonds Property Development) en Ballast Nedam Development. Dit project is het toonbeeld van state-of-the-art projectontwikkeling waarbij gebruik gemaakt wordt van de meest innovatieve technieken zoals 3D-printen, waterberging en de creatie van een klimaatneutrale binnentuin. De 103 woningen in PoortMeesters liggen rondom een groene klimaatneutrale binnentuin met het grootste wateropvangsysteem van Nederland. In totaal worden er 52 stadswoningen en 51 appartementen gerealiseerd. In PoortMeesters woon je vlak bij de historische binnenstad en toch in een oase van rust. In de binnentuin, op het dak van de stallingsgarage, kunnen kinderen veilig buitenspelen tussen grote struiken en bomen.

Spraakmakend ontwerp
PoortMeesters dankt zijn naam aan de twee poorten die toegang bieden tot de groene binnentuin. Deze eyecatchers van het woongebouw worden bekleed met een 3D-geprint kunstwerk dat doet denken aan de bekende Delfts Blauwe tegeltjes. Ze vormen de poort van rustig wonen naar de levendige binnenstad van Delft. Vanuit de woningen ben je binnen enkele minuten in het centrum van de stad. In de buurt zie je nieuwe grachten en een nieuw stadspark. Ook het treinstation van
Delft ligt op loopafstand. Hier woon je stedelijk op een rustige plek, die goed bereikbaar is vanaf de uitvalswegen.

Unieke woning
Werken aan huis of een woonkeuken met de uitstraling van een klein restaurant, het kan allemaal in PoortMeesters. De grote stadswoningen zijn er in vele varianten en kunnen worden aangepast aan de wensen van kopers. Op de begane grond van de stadswoningen is het mogelijk om te kiezen uit drie thema's: koken, werken of slapen. Door hun flexibiliteit passen deze woningen bij elke levensfase. De stadswoningen zijn er in vier varianten: normaal en breed, 3- en 4-laags. Verder komen er in PoortMeesters 2-, 3-, en 4-kamerappartementen, lofts en een penthouse.

Zonnepanelen
De woningen worden gebouwd met duurzame materialen, zijn nagenoeg energieneutraal en onderhoudsarm. De innovatieve triple solar zonnepanelen die op het dak komen, worden aangesloten op een warmtepomp en zorgen naast elektriciteit ook voor verwarming van de woning en warm tapwater. Dit bijzondere systeem haalt de energie uit de lucht en is heel comfortabel doordat het geluidsarm is en een hoog energetisch rendement heeft. Kijk snel op www.poortmeesters.nl voor de verschillende woningtypen.

Meer berichten
 
CustomHtml_1