<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Specialist Andy van der Hoeven bij speciale uitlijnbrug en uitlijnunit van Hunter.
Specialist Andy van der Hoeven bij speciale uitlijnbrug en uitlijnunit van Hunter.

Een nieuw specialisme bij EDA de Heus

  advertenties

DELFT - EDA de Heus is een modern universeel autobedrijf, een Bosch Car Service autobedrijf.

Een bedrijf dat al meer dan vijftig jaar stevig geworteld is in Delft. EDA de Heus staat onder leiding van Aad van Winden. Gedurende alle jaren heeft het bedrijf voortdurend op de ontwikkelingen binnen de automobielbranche ingespeeld. Anno 2019 ook weer, want nu is er een nieuw specialisme aan de werkzaamheden van EDA de Heus toegevoegd...mogelijk door het in gebruik nemen van een ultramodern uitlijnsysteem.
Waar stond EDA de Heus al voor? Het bedrijf voert alle werkzaamheden in de werkplaats uit volgens de richtlijnen van de fabrikant. Hierbij wordt als Bosch Car Service bedrijf ook altijd moderne equipement van Bosch gebruikt. En worden hoofdzakelijk Bosch onderdelen gemonteerd. Werken volgens de normen van Bosch Car Service betekent, dat er altijd volgens de fabrieksspecificaties wordt gewerkt. Hierdoor is er altijd van de beste kwaliteit sprake. "Onze monteurs zijn helemaal volgens de Bosch Car Service principes opgeleid", zegt eigenaar Aad van Winden. "En dat niet alleen, ze gaan ook regelmatig naar trainingen en cursusdagen." De werkzaamheden in de werkplaats van EDA de Heus zijn veelomvattend. Van het doormeten van de werking van alle denkbare elektronica die in de moderne automobiel aanwezig is, tot en met de APK en alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden! Daarnaast is EDA de Heus hét adres voor de aanschaf van een nieuwe auto, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie, een occasion, zoekopdrachten, de bandenwissel, Aircoservice en GlasGarage.
De mogelijkheden in de werkplaats zijn sinds januari van dit jaar nog verder uitgebreid, met de komst van een ultramoderne Hunter Uitlijncomputer. En Van Winden benadrukt: "In het vervolg wordt bij elke onderhoudsbeurt een uitlijndiagnose gedaan. Een quick scan, om het zo maar eens te noemen. Dus niet alleen als er klachten of problemen zijn in de wielophanging, de stuurinrichting of het rijgedrag, maar altijd! Elke auto wordt elektronisch met behulp van camera's gemeten. De diagnose wordt met de klant besproken, en indien nodig worden alle wielstanden gecorrigeerd! Uiteindelijk is het de bedoeling dat elke auto met de juiste afstelling onze werkplaats verlaat!"
Het belang van een goed uitgelijnde auto is evident. Uitgelijnd volgens de fabrieksvoorschriften, heeft de auto de meest optimale wegligging. "De wielen moeten goed staan afgesteld, zodat het stuurgedrag van de auto goed blijft. Daarnaast voorkomt dit onnodige bandenslijtage. Slecht uitgelijnde auto's rijden bovendien met hogere weerstand, dus hebben ook een hoger brandstofverbruik. Slecht voor het milieu en slecht voor de portemonnee", legt van Winden uit.
In de werkplaats is iemand aanwezig die zich helemaal gespecialiseerd heeft in uitlijnen. Zijn naam is Andy van der Hoeven, die blij is nu met het Hunter Uitlijnsysteem te kunnen werken. "Het modernste van het modernste", zegt hij. Het belang van uitlijnen is vooral bij moderne auto's goed te verklaren. Moderne auto's hebben volgens Andy veelal geen starre achteras, maar onafhankelijke wielophanging, met soms wel vier, vijf of zes draagarmen per wiel. "Om dit optimaal afgesteld te krijgen, is deze geavanceerde apparatuur echt noodzakelijk. In de werkplaats staat dan ook sinds kort de nieuwe uitlijnbrug met uitlijn-unit. In 90 seconden hebben we hiermee een quick scan gemaakt en wordt de uitlijndiagnose uitgedraaid. We denken daarmee een prima service aan onze klanten te bieden!" Het Hunter Uitlijnsysteem krijgt vier keer per jaar een update, met ook de technische gegevens van de nieuw op de markt gekomen modellen. "Wij verlenen deze service uiteraard voor onze eigen klanten, maar ook voor collega auto- en schadebedrijven hier in de buurt. Zowel voor dealerbedrijven als universele bedrijven staan we altijd klaar." Benieuwd of uw auto goed is uitgelijnd? Breng een bezoek aan EDA de Heus. Bij een onderhoudsbeurt is de quick scan in elk geval bij het werk inbegrepen.

EDA de Heus
Schieweg 63
2627 AT Delft
(015) 261 81 81
www.edaheus.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>