Het wagenpark van Wijnmaalen bv Schoonmaak- en bedrijfsdiensten ziet er weer fris en modern uit
Het wagenpark van Wijnmaalen bv Schoonmaak- en bedrijfsdiensten ziet er weer fris en modern uit

Wijnmaalen bv rijdt weer fris en fruitig rond!

advertenties

DELFT - Wijnmaalen bv Schoonmaak- en bedrijfsdiensten heeft haar wagenpark vernieuwd met een moderne en verfrissende bestickering. Peter Wijnmaalen is blij met het resultaat.

"We hebben onze robot ge-upgrade waardoor het allemaal weer fris en actueel oogt. Het logo heeft een restyling ondergaan, maar blijft herkenbaar."

Wijnmaalen bv is al in bedrijf sinds 1966, ruim 52 jaar.
"Wij zijn een schoonmaakbedrijf met alle kennis in eigen huis. Alles op het gebied van schoonmaak voeren wij met eigen personeel uit. Van interieur- en gevelreiniging tot glasbewassing.

Het grootste gedeelte van ons klantenbestand bestaat uit Verenigingen van Eigenaren, MKB kantoren, zorginstellingen, woningcorporaties en sociale en culturele instellingen."

Duurzaam
"Omdat we voornamelijk in de regio Zuid-Holland opereren, leggen we maar weinig, dus zuinige, kilometers af om bij de klant te komen. Voor de Delftse binnenstad maken wij ook gebruik van 100% elektrische voertuigen. Daarbij zijn al de middelen die wij gebruiken microbiologisch en minder belastend voor het milieu. Met het huidige personeelsbestand van 65 medewerkers fulltime in dienst kunnen we onze klanten optimaal bedienen."

App
"Met de Facility app voor onze medewerkers en klanten zijn wij ook innovatief, vooruitstrevend en altijd bezig onze kwaliteit te verbeteren. Wij zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet!"

Adres: Wijnmaalen bv, Dynamoweg 16, 2627 CH Delft, 015-2578122.