Afbeelding

Succesvolle Zomer voor Marloes Makelaars

advertenties

Marloes Makelaars heeft een succesvolle zomer achter de rug. De verkoop van de appartementen aan het nieuwbouwproject Chilipad liep goed door; 2/3 van de appartementen is nu verkocht, er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. "Het wordt een prachtige en rustige plek om te wonen, grenzend aan de Boomgaard, een groene oase." De bouw van het project Leeuwenhoek, deel uitmakende van 'Nieuw Delft', is net gestart. Alle appartementen zijn verkocht. Er is nog één luxe beganegrondwoning beschikbaar van ca. 84m2 met een mooi hoog plafond (4m) én een stadstuin.

Ook recent heeft Marloes Makelaars weer leuke objecten in portefeuille gekregen en alweer verkocht! "De markt is oververhit, de prijzen rijzen de pan uit, helaas blijft er weinig betaalbaar aanbod over voor starters." In de rol van aankoopmakelaar wordt Marloes Makelaars ook vaak benaderd. "Het is fijn als je iemand kan begeleiden om eindelijk die gewilde woning in handen te krijgen. Overbieden is aan de orde van de dag, maar dat is niet vanzelfsprekend. Wij proberen een reële prijs te bieden, altijd rekening houdend met de wensen en mogelijkheden van de opdrachtgever." Daarnaast zijn zij op het gebied van verhuur nog altijd actief. "Wij zoeken de beste kandidaten en kunnen tevens het beheer verzorgen."

Het laatste kwartaal van 2018 ziet Marloes positief in. "Sinds kort is Laila van Meel bij ons werkzaam als Assistent Makelaar." Die persoonlijke aanpak, laagdrempeligheid én de no-nonsense mentaliteit van het team blijft Marloes onderstrepen. "Op een professionele manier werken mét aandacht voor de klant. Dat is waar wij dagelijks onze voldoening uit halen. Iedere klant heeft een eigen verhaal, beweegreden en achtergrond."

Aankoop, verkoop of verhuur? Marloes Makelaars zorgt ervoor met een persoonlijke aanpak! Molslaan 56, 015-241 1111