<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Björnd Makelaardij: op en top Delfts.
Björnd Makelaardij: op en top Delfts.

"Je krijgt meer voor elkaar, met Bart en Rens als aankoopmakelaar!"

  advertenties

Goede kans dat je er tegenaan loopt tijdens de NVM Open Huizenroute op 6 oktober: Je droomhuis. Maar dan? Hoe zorg je dat jij degene bent die straks de sleutel in ontvangst mag nemen? Met een aankoopmakelaar van Björnd maak je meer kans!

Waarom je Hen(driks) zou moeten inschakelen als je een huis gaat kopen? Daar hoeven Bart Hendriks en Rens Jeursen van Björnd Makelaardij niet lang over na te denken. "Met een aankoopmakelaar heb je meer zekerheid. We kennen de markt, we kunnen deskundig advies geven en bovenal: wij zijn niet emotioneel betrokken, dus we houden het hoofd koel.
En dat is in de verhitte woningmarkt anno 2018 heel verstandig." Dat 'niet emotioneel betrokken' mag je trouwens wel iets nuanceren: "Het betekent vooral dat we professioneel kunnen handelen en adviseren", legt Rens uit. "Maar dat betekent niet dat ons hart er niet in ligt", voegt zijn collega Bart er aan toe. "Integendeel. Wij zijn gek van huizen èn gek van mensen, dus we gaan heel ver om ervoor te zorgen dat u uw droom kunt verwezenlijken."

Klik moet er zijn
"Eigenlijk is het met makelaars al net als met het huis zelf", vindt Rens. "Die 'klik' moet er zijn. Net zoals je je bij de eerste kennismaking al thuis voelt in het huis dat je op het oog hebt, moet je je ook thuis voelen bij ons." Wat voor kantoor is Björnd Makelaardij dan? "Wij kijken eerst naar mensen en hun wensen en wij willen vooral laagdrempelig zijn", is het antwoord van Bart en Rens. "We zijn een kantoor waarin iedereen zichzelf kan zijn. Dat uit zich bijvoorbeeld in onze kleding. Uiteraard zijn we representatief gekleed. Maar dat betekent lang niet altijd jasje-dasje. Wij zitten 'los in het pak'. En we merken dat veel klanten onze 'gewone' uitstraling op prijs stellen." Dat is niet onlogisch, denkt Rens: "als jij je prettig voelt, straal je dat ook uit." Laagdrempelig en toegankelijk, uit zich ook in andere zaken. Zo ben je welkom op het kantoor, waar je met een kop koffie aan de picknicktafel een goed gesprek kunt voeren over je wensen, maar komen Bart en Rens desgewenst ook op de bedrijfsfiets bij je langs" En natuurlijk mag je dan van hen verwachten dat zij zich goed hebben voorbereid en dat ze precies weten waar ze over praten.

Voorbereiden en handelen
Neem daar als woningzoeker ook een voorbeeld aan: "Bereid jezelf goed voor", adviseert Bart. Ga op pad. Voel je nergens toe verplicht. Maar héb je eenmaal een huis gezien dat je wat lijkt, schakel ons dan zo snel mogelijk in. Wij kunnen dan op heel korte termijn al een eerste aankoopinzicht geven. Het zou toch jammer zijn als je droomhuis aan je neus voorbij gaat omdat je er niet snel genoeg bij was." En mocht u tijdens de Open Huizenroute uw droomhuis vinden, maar nog geen voorbereidingen hebben getroffen voor de verkoop van uw huidige woning, dan kunnen Bart en Rens u ook helpen. "We kunnen mee naar de woning die u gezien heeft voor een aankoopadvies om daarna een waarde inschatting bij uw eigen woning te doen. Zo kunt u als huizenkoper èn -verkoper goed voorbereid aan de slag!" Bart is te bereiken onder nummer 06-52643984 en Rens onder nummer 06-21285533. Zij gaan graag voor je aan de slag. Want hun motto is "Je krijgt meer voor elkaar, met Bart en Rens als aankoopmakelaar!"


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>