<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo delftopzondag.nl
Kom eens langs in de nieuwe vestiging aan de Binnenwatersloot 9
Kom eens langs in de nieuwe vestiging aan de Binnenwatersloot 9 (Foto: )

Bij Home & Deco slaag je altijd

  advertenties

Op 1 september heeft Meubel & Slaaphuys, die al gevestigd was op de Bellweg 8a, een nieuwe zaak geopend op de Binnenwatersloot 9 te Delft. De naam van de nieuwe winkel is geworden Meubel & Slaaphuys – Home & Deco.

In deze splinternieuwe accessoirewinkel kan men onder andere terecht voor een nieuwe vloer, raamdecoratie, kleinmeubelen en vooral heel veel geweldige woonaccessoires om je inrichting helemaal af te maken. Kortom hier kan je terecht voor bijna je gehele interieur.

Voor de mensen die even geen inspiratie meer hebben geeft de zaak ook interieuradvies in een 3D-tekening. In de advieshoek achterin de zaak helpen gediplomeerde interieuradviseuses je om je hele huis van A tot Z in te richten.

Bekende merken uit het assortiment zijn Richmond Interiors, PTMD, Rivièra Maison en Riverdale. Vooral de laatste twee zijn een aanwinst voor Delft. Dit omdat Meubel & Slaaphuys – Home & Deco de enige winkel is in Delft die deze merken verkoopt. De nieuwe winkel staat vol met alles wat je maar kan bedenken; van landelijk en industrieel tot aan de Dubai-stijl die nu helemaal in is. Dit is een stijl die heel opvallend is met veel glimmend zilver. Op weg van en naar het treinstation Delft vind je altijd wel een leuk cadeau voor jezelf of voor iemand anders.

Het is nu tijd voor uitbreiding naar de binnenstad, maar de echte liefhebbers kennen Meubel & Slaaphuys natuurlijk al lang. Het bedrijf heeft sinds tien jaar een vestiging langs de Schieoevers. Hier worden vooral banken, kasten en tafels verkocht in een ruimte van wel 4000m2. Maar ook op deze locatie worden woonaccessoires verkocht, maar in kleinere mate.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9419598&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=delftopzondag.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=260,261,262" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>