Foto:

Kapster Helma gaat op eigen benen staan

  advertenties

Al 39 jaar lang staat Kapster Helma voor al haar klanten klaar. Nu is het tijd voor wat anders. Ze neemt binnenkort afscheid bij Coiffeur Tom Molier en gaat verder als ambulante kapster.

Ze begon haar carrière als zaterdaghulpje bij Van Beek Kappers aan de Papsouwselaan. Twintig jaar lang werkte ze daar, tot ze de overstap maakte naar Tom Molier, om bij haar neef te gaan werken. "Veel mensen verklaarden me voor gek, omdat je niet met familie moet willen werken, maar wij hebben het tegendeel bewezen. We hebben negentien jaar in harmonie samengewerkt."

De kapster in hart en nieren benadrukt dat ze deze stap dus ook zeker niet maakt omdat ze het niet naar d'r zin zou hebben bij haar werkgever. "Ik heb er juist een geweldige tijd gehad, met veel lieve collega's en klanten", zegt ze. "Maar ik ben nu 52 en ik het wordt een nieuwe uitdaging voor me om mijn laatste werkjaren op eigen benen te staan, op een manier die ik heel leuk vind."

Vooral de afwisseling en vrijheid die haar te wachten staan, spreekt Helma aan. "Ik kan klanten zowel bij mij thuis in het Heilige Land in mijn salon ontvangen als bij hen thuis. Daarbij bied ik alle behandelingen aan die bij een kapsalon ook te verkrijgen zijn, zoals knippen, kleuren en permanenten. En doordat ik nu op afspraak ga werken, heb ik alle tijd voor de klanten. Ik hoop en verwacht de echte diehard klanten, die ik al 39 jaar knip, nog eens terug te zien. De anderen die ik misschien niet meer zal zien zal ik zeker missen en wil ik heel hartelijk bedanken voor de mooie jaren! "

Afspraak maken met Kapster Helma? Bel naar 06-27178068.

Meer berichten
 
CustomHtml_1