Kom eens langs bij Praktijk Ontvouwen om gratis en vrijblijvend kennis te maken. (foto: Koos Bommelé)
Kom eens langs bij Praktijk Ontvouwen om gratis en vrijblijvend kennis te maken. (foto: Koos Bommelé) (Foto: KOOS BOMMELE)

Wordt meer jezelf bij praktijk Ontvouwen

  advertenties

Bij praktijk Ontvouwen kun je terecht voor massage en voor lichaamsgerichte psychotherapie.

Psychotherapie
De ontwikkeling die ieder mens doormaakt, heeft een uitwerking op onze houding, lichaamsbouw en spierspanning. Door te kijken en te luisteren wat dit je te vertellen heeft, kunnen emoties loskomen en kan er weer gevoeld worden. Het is een betrouwbare vorm van therapie omdat je lichaam "niet liegt", het kan zich niet anders, mooier voordoen dan het is, waar je in therapieën waar alleen gepraat wordt, je nog om dingen heen kunt draaien. Enkele voorbeelden waarbij lichaamsgeoriënteerde psychotherapie behulpzaam kan zijn: Als je inzicht wilt krijgen in je levenssituatie, als je het moeilijk vindt om (aan)geraakt te worden, als je relatie niet lekker loopt of als je moeilijk kunt ontspannen.

Massage
In deze tijd waarin er van alles "moet" en er weinig tijd is voor ontspanning en bezinning, is het heerlijk je eens te laten masseren. Massage brengt je aandacht terug naar je lichaam, het denken wordt minder en er kan weer gevoeld worden. Daarnaast bevordert massage de bloeddoorstroming, de lymfestroom en op de stofwisseling. Massage heeft een pijnverminderende werking en zorgt voor ontspanning. Je laten masseren kan klachten voorkomen! De massages die ik geef zijn klassieke-, en energetische massage. Beide massagevormen zijn rustgevend.

Psychotherapie
of massage?

Soms twijfelen mensen hiertussen. Massage is lekker liggen, genieten, je spieren los laten maken. Psychotherapie is zelfonderzoek, waarom gaan dingen zoals ze gaan? Dan is er nog de optie om deze twee te combineren, massagetherapie.

Meer weten of kennismaken? Je bent welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. info@ontvouwen.com of 0650860177

Meer berichten
 
CustomHtml_1