Gastvrij personeel en heerlijk eten bij Westcord Hotel Delft
Gastvrij personeel en heerlijk eten bij Westcord Hotel Delft (Foto: )

Culinair genieten bij Westcord Hotel

  advertenties

Het Gulmander Restaurant in het Westcord Hotel biedt voor ieder wat wils. Van maaltijdsalade tot aan 3-gangendiner; chef-kok Bas Zuidam laat graag zijn creativiteit zien.

In het restaurant wordt iedere gast opgevangen door vriendelijk personeel, dat op alle vragen direct de juiste antwoorden klaar heeft. Het personeel valt ook op door de goede kennis van de producten op de kaart.

Op het terras kan jeals gast zelf de verse munt knippen voor in de thee en de koks gebruiken de verse kruiden die op het terras in verschillende bakken staan in hun gerechten. Verser dan vers! Mocht het terras door slecht weer niet aantrekkelijk zijn, geen nood: ook binnen is het sfeervol ingericht. Het Westcord Hotel Delft is geheel ingericht door IKEA en binnenkort worden zowel de lobby als het restaurant volledig opnieuw ingericht door IKEA.

De uitgebreide, vernieuwde kaart biedt vele opties, waardoor er voor iedereen wel wat bij zit. Bijvoorbeeld als voorgerecht een trio van tonijn, zalig en mooi gepresenteerd! Of kies voor de Oosters gemarineerde zalm, gecombineerd met een glas cabernet sauvignon.

Ook de selectie hoofdgerechten is ruim. Denk aan de gegrilde MRIJ runderburger met brioche of de mixed grill van gemarineerde maiskip-sjasliek en filet van speenvarken, uiteraard geserveerd met zalige sauzen. Eigenlijk is er geen slechte keus om te maken, want alle hoofdgerechten zijn voortreffelijk bij het Gulmander Restaurant. Nog ruimte voor een dessert of al helemaal voldaan? Kies dan in de plaats bijvoorbeeld voor een koffie met licor 43 of een latte macciatio.

Meer informatie over het Gulmander Restaurant op
www.westcordculinair.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1