Nieuwe cursus 'Feel-Good' psychologie

  advertenties
Foto:

Elke vrouw die belangstelling heeft voor psychologie en graag meer inzicht wil hebben in het denken en handelen van mensen, is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de nieuwe cursus 'Feel-Good' psychologie voor vrouwen.

Vanwege de grote belangstelling start een nieuwe cursus op woensdagochtend 19 september in Delft.

Cursusleidster drs. Maja Jeffkins: "Met de titel 'Feel-Good' wil ik graag benadrukken hoe inspirerend en positief deze cursus psychologie is. Aan de hand van vele herkenbare voorbeelden leg ik uit waarom mensen zich gedragen zoals zij doen in verschillende situaties. Ook geef ik vele tips en inzichten vanuit de psychologie om hier prettig en positief op te kunnen reageren. Positief omgaan met 'moeilijke types', Het Levenswiel, de kracht van kwetsbaarheid, 'Omdenken', mindful leven en nog vele andere boeiende onderwerpen komen aan de orde. Wij doen geen rollenspel of kennismakingsronde en een specifieke vooropleiding is niet nodig om deel te nemen. De cursusochtenden zijn niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig. Iedereen gaat met vele nieuwe inzichten en een positief gevoel naar huis!''

De vergoeding om deel te nemen aan deze cursus van acht bijeenkomsten is 195 euro. Dit bedrag is inclusief cursusmateriaal en een certificaat als bewijs van deelname. Vanwege de grote belangstelling is het van belang je tijdig aan te melden om verzekerd te zijn van een plaats! De data waarop de cursus gehouden wordt zijn: woensdagochtend 19/9, 3/10, 31/10, 14/11, 28/11, 12/12, 16/1, 30/1 van 10.00 uur tot 12.00 uur in Het Campanile Hotel, Kleveringweg 53 (Yperburgse Poort), Delft.

Meer informatie of aanmelden via de assistente van Maja Jeffkins: 010-2344554, of via www.praktischepsychologie.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1