Het team van Fietsplus Delft maakt fietsen bijzonder
Het team van Fietsplus Delft maakt fietsen bijzonder (Foto: )

Fietsplus Delft biedt net dat beetje extra

  advertenties

Fietsplus Delft is niet zomaar een fietsenwinkel. Nee, Fietsplus Delft maakt fietsen bijzonder.

De plus in de naam staat voor beter, snel, kwaliteit én service. Als enige in Delft hebben ze fietsen van het Amerikaanse topmerk Trek in huis. De Tour de France kijker weet genoeg, want team Trek / Segafredo, met als blikvangers allrounder Bauke Mollema en sprinter John Degenkolb, liet zich vaak genoeg 'van voren' zien. Trek is een merk waarbij u levenslang garantie krijgt op het frame. De modellen van Trek variëren sterk in prijs. Het 'instapmodel' kost ongeveer 600 euro. Voor de echte sportieveling die wat over heeft voor zijn (wieler)sport is er een hele lichte full carbon fiets van slechts 4,5 kilogram voor 4000 euro.
Andere merken die bij Fietsplus Delft staan te blinken zijn: Union, Multicycle, Pointer, Dahon (leidend op het gebied van vouwfietsen) en Cortina. Multicycle is een nieuw Nederlands fietsenmerk, kwalitatief vergelijkbaar met Koga Miyata. Multicycle staat voor passie, techniek en persoonlijke aandacht van A tot Z. Fietsen van Multicycle worden in eigen huis ontwikkeld, samengesteld en afgemonteerd. Letterlijk op maat gefabriceerd, want elk model wordt 'designed around you', Handgemaakt en licht van gewicht.
Natuurlijk heeft Fietsplus Delft ook een assortiment e-bikes. In de prijsklasse van 1299 euro tot 2100 euro kunt u kiezen uit een model van Trek, Multicycle, Union of Pointer. U zoekt een bakfiets? Fietsplus Delft heeft een elektrische variant van BIG Bicycles.
Ook op het gebied van reparaties staat Fietsplus Delft haar mannetje. Want, voor binnenband reparaties de goedkoopste binnen Delft, slechts 14,95 euro. Fietsplus Delft is ook servicepunt voor Fietsenwinkel.nl en Gazelle.
Student in Delft? Vraag naar de speciaal geprijsde 'studentenband'. Goedkoop in aanschaf, maar van uitstekende kwaliteit. Ook voor anti-lekbanden is Fietsplus Delft het juiste adres, met prijzen variërend van 29,95 tot 39,95 euro. Bij aankoop van een nieuwe fiets krijgt u een service- en garantiekaart: drie onderhoudsbeurten, waarvan de eerste gratis!
Op zoek een tweedehands brikkie? Fietsplus Delft heeft gebruikte fietsen staan in diverse prijsklassen.
Fietsplus Delft is voornamelijk gespecialiseerd in All Terrain Bikes (ATB), race- en stadsfietsen. Loop eens binnen en maak een proefrit op een van de beschikbare modellen.
Hou ook de Facebookpagina van Fietsplus Delft scherp in de gaten, want daar komen geregeld leuke acties langs.

Fietsplus Delft, Coenderstraat 4
015-7503193 www.fietsplusdelft.nl

 

Meer berichten
 
CustomHtml_1