Aad de Beus van Keukensale: 'Kwaliteit en ouderwetse service staan immers bij ons op nummer 1.'
Aad de Beus van Keukensale: 'Kwaliteit en ouderwetse service staan immers bij ons op nummer 1.' (Foto: Martin de Ruiter)

Topkwaliteit keukens voor discountprijzen

  advertenties

Ondernemer Aad de Beus kijkt tevreden terug op al die jaren dat Keukensale.com nu op het bedrijventerrein SchieOevers gevestigd is.

Hij opende een aantal jaren geleden aan de Schieweg 93B zijn winkel Keukensale.com. Een showroom van 450 vierkante meter, met zeventien keukenopstellingen. Keukens van Duitse kwaliteit, gefabriceerd in de meest geavanceerde keukenfabriek ter wereld. De inbouwapparatuur is van A-merken, zoals AEG, Siemens en Zanussi. Daarnaast zijn alle denkbare werkbladen bij Keukensale.com verkrijgbaar, zoals graniet, composiet, kunststof, keramiek en massief hout.

De Beus: "Het unieke van ons concept is, dat wij keukens leveren voor een scherpe, nettoprijs zonder allerlei vage kortingen. De klant weet daarom bij ons waar hij aan toe is. Een echte kwaliteitswinkel, maar wel met discountprijzen!" Een concept dat aanslaat. Al heel wat klanten uit een groot gebied heeft Aad de Beus kunnen bedienen. "Wij kunnen alles verzorgen: inmeten, complete installatie, het tegelwerk en eventueel tegelvloeren", zegt hij. Bij Keukensale.com is het leuk om een keuken te kopen. En dat moet het natuurlijk ook zijn. "De mond-tot-mond-reclame is heel goed en dat is wel de belangrijkste vorm van reclame", gaat hij verder. "Ook op de website krijgen we veel positieve beoordelingen. Bij ons is het gemoedelijker en krijgen de klanten een persoonlijke benadering."


In de keukenshowroom wordt u behalve door Aad, ook door zijn vrouw Nathalie de Beus van het allerbeste advies voorzien. "Het is duidelijk dat men behoefte heeft aan een voorspelbaar en eerlijk verhaal", aldus De Beus. "En dan ook nog in een ontspannen en gezellige sfeer, waarbij de ondernemer dicht bij zijn klanten staat." Meer Informatie: (015) 364 95 41. Internet: www.keukensale.com.

Meer berichten
 
CustomHtml_1