De Summersale bij DIGO mag je niet missen, volgens Mitchel Roos
De Summersale bij DIGO mag je niet missen, volgens Mitchel Roos (Foto: )

12e editie Summersale bij vakgarage DIGO

  advertenties

DELFT - De zomer is in volle gang, dus is het tijd voor de 12e editie van de 'Summersale' bij vakgarage DIGO. De bezem gaat door de voorraad occasions op beide vestigingen.

"Vanaf nu hebben we een grote sale," vertelt Mitchel Roos van DIGO.
"Want ook bij ons in de showrooms zijn de temperaturen gestegen en dat zie je aan de prijzen. Niet op het strand of op vakantie? Speciaal voor thuisblijvers hebben we een heuse 'Summersale 2018'. Als de buitentemperatuur omhoog gaat, kelderen de prijzen. Geweldige Summerdeals: prijzen waar u gegarandeerd een zonnig humeur van krijgt. Flink afgeprijsde occasions en zelfs nog wat unieke Toyota's extra ingekocht!
Het nieuwe model Auris 1.8 Touring Sports uit 2016 en 2017: deze zeer zuinige, maar toch ruime station is nu tijdelijk leverbaar vanaf 17.999 euro. Daarnaast hebben wij ook een selectie Yarissen uit 2017 extra ingekocht. Deze Yaris 1.5 Hybride modellen zijn zo goed als nieuw en zeer rijkelijk uitgerust met o.a. hybride, groot scherm navigatie, automaat en sportvelgen. Elke Yaris wordt met het Toyota Hybride afleverpakket geleverd plus 2 jaar garantie!
De Yaris, door de ANWB steevast uitgeroepen tot één van de beste aankopen op autogebied, heeft een gemiddeld verbruik heeft van 1:29 (fabrieksopgave). In diverse kleuren leverbaar vanaf 16.500 euro (zie foto)! Natuurlijk hebben we nog veel meer occasions in onze summersale. Bij onze DIGO-vestigingen hebben we altijd een zeer ruime voorraad occasions, de grootste voorraad van Delft en omstreken. Een korte scan van de voorraad op onze twee vestigingen: Automaat (109 stuks); Occasions tot 7.000 euro (91); Stationwagons (25); Occasions tot 3 jaar jong (85); SUV-occassions (44); Occasions met dieselmotor (15); MPV-occasions (30); Occasions met hybride motor (61).
Onze werkplaatsen dragen het Vakgarage label, want we werken met hooggekwalificeerd personeel. Lage onderhoudsprijzen (beurt: 99 euro inclusief een jaar lang gratis wegenwacht), gecombineerd met kwaliteit!
Een APK-keuring (19,50 euro), een gratis airco check, een vakgarage aankoopkeuring of een grote of kleine beurt tegen een zeer scherp tarief en de hoogste kwaliteit. DIGO al ruim 63 jaar een vertrouwde naam in de gehele regio. Dat blijkt ook uit de 8.3 als gemiddeld klantencijfer bij het onafhankelijke 'Klanten vertellen' (ruim 700 beoordelingen)."

Onze slogan luidt: "Kijk en vergelijk, we hebben altijd het beste (aan)bod". Dat is voordelig zaken doen!
Graag tot ziens bij:
Vakgarage DIGO, Motorenweg 25 (Tanthofdreef) te Delft. 015-5150080 of zie www.digodelft.nl

Meer berichten
 
CustomHtml_1