Kom vrijblijvend kennismaken tijdens de informatieavond bij Beautykliniek De Mariannehoeve
Kom vrijblijvend kennismaken tijdens de informatieavond bij Beautykliniek De Mariannehoeve (Foto: )

Deskundigheid en ervaring met ooglidcorrecties

  advertenties

Rijswijk - Vier chirurgen van het Radboud UMC voeren wekelijks ooglid- en wenkbrauwcorrecties uit bij Beautykliniek De Mariannehoeve. Voor 890 of 1550 euro (inclusief wenkbrauwcorrectie) kan de kliniek binnen twee weken de operatie uitvoeren volgens de nieuwste technieken die geen zichtbare littekens achterlaat.

Eigenaar van de Rijswijkse Beautykliniek, Edwin van den Sigtenhorst vertelt: "De chirurg maakt een kleine incisie in de plooi van het ooglid. Deze plooi is zo diep gelegen in de kas dat een litteken niet zichtbaar is. Omdat het soms verstandig is om direct de wenkbrauwen te liften, kan de chirurg dit combineren via één en dezelfde incisie. Zo kunnen ook de wenkbrauwen zonder littekens gecorrigeerd worden."

Basispakket
Ooglidcorrectie is opgenomen in het basispakket van de zorgverzekeraars. "Echter veel mensen vergissen zich," legt Edwin uit. "De vergoeding geldt alleen als er een medische indicatie is van de huisarts. Of als er een aangeboren afwijking is of als het bovenste ooglid voor meer dan vijftig procent over het oog hangt. Wij behandelen in de regel alleen particulieren die de behandeling zelf betalen. We hebben geen wachtlijst en kunnen meestal binnen twee weken de ingreep uitvoeren. Het effect van een ooglidcorrectie blijft tot zes à tien jaar na de ingreep. Het is mogelijk om de ingreep na verloop van tijd te herhalen."

Informatieavond
De Mariannehoeve aan de Broekmolenweg 20 te Rijswijk houdt zo'n twee keer per maand een informatieavond over ooglidcorrectie. De chirurg legt de ingreep uit en aansluitend is het mogelijk gelijk een intakegesprek te doen met de chirurg.

Kijk voor meer informatie op www.demariannehoeve.nl.

 

 

 

Meer berichten
 
CustomHtml_1