Kom in de zomervakantie knutselen bij Smallsteps Woezelhuis!
Kom in de zomervakantie knutselen bij Smallsteps Woezelhuis!

Zomervakantiepret bij Smallsteps Woezelhuis

advertenties

Dat kinderen van 4 tot en met 12 jaar het hele schooljaar door bij BSO Smallsteps terecht kunnen, wist u waarschijnlijk al. Maar wist u dat de kinderen ook tijdens de zomervakantie van harte welkom zijn?

Bijvoorbeeld bij Smallsteps Woezelhuis in de Wippolder, een kleinschalige buitenschoolse opvang die onlangs nieuw werd geopend. Hier wordt gedurende de zes weken zomerreces, vanaf 16 juli, een compleet verzorgd activiteitenprogramma georganiseerd van 7.00 uur tot 18.00 uur, voor zowel groot als klein.

Landenthema
"We hebben dit jaar aan onze vakantieactiviteiten een landenthema gekoppeld", vertelt locatiemanager Irma Vink. "Al onze activiteiten zijn tijdens de vakantie daarop afgestemd. Zo gaan de kinderen vlaggen knutselen, tapas maken voor papa en mama, Nederlandse pannenkoeken bakken, pennenbakjes van schelpjes maken, en leuke landenspelletjes doen, zoals het Zweedse loopspel en een rivier met krokodillen oversteken! Daarnaast organiseren we ook activiteiten buiten de BSO, zoals een judoclinic. We hebben een gevarieerd programma dat is afgestemd op zowel jonge als wat oudere kinderen." Woezelhuis heeft nog plekjes over in het zomervakantieprogramma. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op via www.smallsteps.nl of 06-46610788.

Informatiemiddag
Bent u benieuwd of Smallsteps Woezelhuis ook wat voor uw kind is? Kom dan naar de informatiemiddag op dinsdag 18 september van 16.00 uur tot 17.30 uur. Hier kunt u vrijblijvend kennismaken met de begeleidsters en de bso bekijken. U vindt Smallsteps Woezelhuis op de Simonsstraat 111. Aanmelden voor de kennismakingsmiddag wordt gewaardeerd en kan via
woezelhuis@smallsteps.nl.