Samen heb je altijd meer plezier!
Samen heb je altijd meer plezier!

Groei jij met 't Kickertje mee?

advertenties

Dit jaar viert 't Kickertje haar 25-jarig bestaan. 't Kickertje staat voor plezier en kwaliteit in kinderopvang mét en voor kinderen. De dag- en buitenschoolse opvang staat garant voor een uitgebreid activiteitenaanbod in elke leeftijdsgroep.

52 Weken per jaar beleven dagelijks ruim 700 kinderen veel plezier op een van de vijf Kicker-locaties in Den Hoorn en Schipluiden. 't Kickertje is voortdurend in ontwikkeling. In 2018 is de opvang uitgebreid met een Peuter-kleutergroep in samenwerking met OBS Het Galjoen en in Schipluiden is een vroeg- en voorschoolse educatiegroep gestart.

Door de continue ontwikkeling is 't Kickertje op zoek naar enthousiaste, creatieve, initiatiefrijke en sportieve collega's. Zit jij vol energie en beschik je over pedagogisch inzicht? Heb je affiniteit met sport, spel en bewegen en denk je dat de verschillende ontwikkelingsfases van kinderen geen geheimen voor je hebben? Doe je niets liever dan het organiseren van activiteiten en word je blij van je eigen improvisatietalent en kan je de kinderen daarin meenemen? Ben je pro actief en durf je initiatief te tonen? Ben je flexibel en weet je snel in te spelen op wisselende situaties? Hecht je waarde aan een goede samenwerking en collegialiteit én beschik je over goede sociale vaardigheden? Dan is 't Kickertje dé plek voor jou! Ben je nieuwsgierig naar 't Kickertje en wil je weten hoe het is om bij 't Kickertje te werken?

Kijk op kickertje.nl/welkom/vacatures voor alle openstaande vacatures.