De Sleutelspecialist kan meer dan u denkt!
De Sleutelspecialist kan meer dan u denkt!

Een veilig gevoel door Sleutelspecialist Delft

advertenties

De binnenstad van Delft heeft veel oude huizen. Dat betekent dat ook de sloten op de deuren, als ze in de loop der jaren niet zijn vervangen, verouderd kunnen zijn. Sleutelspecialist Delft aan de Verwersdijk weet daar wel raad op.

Met grote vakkundigheid kan alle denkbare hang- en sluitwerk op welke deur dan ook gemonteerd worden. Dat geeft wel een veilig idee, want iedereen wil natuurlijk graag inbrekers buiten de deur houden. Het meeste hang- en sluitwerk voldoet aan de richtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. "We zijn al jaren tevreden over hoe het bij ons in de zaak gaat", zegt Jeroen van der Werf. "Begin 2019 hopen wij aan de overkant te zitten op de hoek Vrouwjuttenland/Choorstraat. Daar zitten we meer in de loop en daarbij is het een prachtig pand. Het leek ons een mooie kans om dit te kopen! Er wordt nu nog verbouwd, het hele pand moet grondig worden opgeknapt. Aan de gevel veranderd weinig, alleen de letters Lewenstein naaimachines veranderd uiteraard."

Uiteraard kun je bij Sleutelspecialist Delft terecht voor het bijmaken van sleutels. "Kom je hier om een sleutel te laten bijmaken, dan is dat klaar terwijl je wacht", zegt Van der Werf. "Voor het programmeren van bijvoorbeeld transponders van autosleutels is wat meer werk nodig en dat gebeurt dan ook achter in de werkplaats."

Maar wist je dat Sleutelspecialist Delft ook een collectie inbraakvrije en brandwerende kluizen heeft? En dat zij kunnen adviseren over inbraakwerend hang- en sluitwerk en dat ook leveren en monteren? "Neem een foto mee van uw huidige situatie, en wij kunnen advies geven over de beste manier om uw huis te beveiligen!" Sleutelspecialist Delft doet meer dan je denkt!

Loop voor meer informatie en deskundig advies gewoon eens binnen, of laat je verrassen op
www.sleutelspecialistdelft.nl.