Vestingmanager Rob de Vries heet u van harte welkom bij Mandemakers
Vestingmanager Rob de Vries heet u van harte welkom bij Mandemakers

Al 40 jaar hét huis van keukens

advertenties

Wateringen – Mandemakers hét huis van keukens, bestaat dit jaar 40 jaar en dat willen wij vieren. Tot en met zondag 10 juni profiteert u van 25% jubileumkorting op al onze keukens.

In 1978 is Ben Mandemakers in een klein schuurtje achter het huis van zijn ouders een keukenzaak gestart. Ondertussen bestaat dit familiebedrijf al 40 jaar en opende in 2004 de showroom in Wateringen.

Topkwaliteit
In veel huizen is de keuken het centrale ontmoetingspunt. We komen er om te koken, maar ook om er te eten, de krant te lezen, te borrelen en de dag door te nemen. Een belangrijke plek in huis dus. Bij Mandemakers weten we als geen ander hoe belangrijk dat is. Wij doen er dan ook alles aan om u naar volle tevredenheid te helpen. Wie bij Mandemakers koopt, kiest voor topkwaliteit. Die kwaliteit zit hem bijvoorbeeld in de enorme keuzemogelijkheid.

Collectie
Naast onze Mandemakers collectie, VTwonen collectie en Mandemakers Individual collectie, zijn wij al veertig jaar officieel SieMatic dealer, en mogen wij u, als één van de weinige keukenzaken, het merk Barletti presenteren. Om u zoveel mogelijk keuzevrijheid op het gebied van werkbladen te bieden hebben we zelfs een eigen Mandemakers stenen bladen fabriek en kunt u bij ons terecht voor werkelijk alle A-merken qua apparatuur. Dit, in combinatie met het uitstekende advies en garantie, alsmede de levenslange service die wij u bieden, maakt dat wij ons met gepaste trots hét huis van keukens mogen noemen.

Kom bij ons langs op de 's-Gravenzandseweg 23 in Wateringen en laat u adviseren door een van onze adviseurs. Maak een afspraak via www.mandemakers.nl of bel naar 0174 - 220 566