De deuren zijn te bestellen via de website, retrodeuren.nl, maar er is ook een mooie showroom in Zoetermeer.
De deuren zijn te bestellen via de website, retrodeuren.nl, maar er is ook een mooie showroom in Zoetermeer.

Hollands vakmanschap voor ieder budget

advertenties

Zoetermeer – In bijna ieder woonprogramma of woonmagazine komt u ze tegen. De mooie industriële schuifdeur. Zwart staal in combinatie met glas of bijvoorbeeld van hout. Een echte eyecatcher in het huis. Bij Retrodeuren in Zoetermeer maken ze deze deuren op maat en voor ieder budget.

"In onze ijzerwarenhandel verkopen wij al vele jaren schuifdeurensystemen, deursluitingen en beslag", vertelt Jan Rutten, algemeen directeur van IJzerwarenvakhandel Redson in Zoetermeer en Den Haag. "In de laatste jaren kregen wij steeds vaker de vraag of wij ook industriële schuifdeuren kunnen leveren. Door de toenemende vraag zijn wij gaan kijken naar de mogelijkheden. Wat wilden we maken en hoe konden we dit doen voor een goede prijs met goed materiaal. Eind 2016 zijn we gestart met retrodeuren".
Corino van der Hoeven, Sales-accountmanager bij Retrodeuren vertelt enthousiast meer over de verschillende mogelijkheden. "Wij fabriceren de deuren in eigen huis, hierdoor kunnen wij aan elke wens van de klant voldoen. Voor elk budget en ieder huis- of kantoorinterieur. "Wij maken drie soorten deuren: de taatsdeuren, de scharnierdeuren en de schuifdeuren. Als hiervoor een keuze is gemaakt kunnen wij de deur gaan aanpassen aan de wensen van de klant. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit een breed assortiment van handgrepen maar ook de kleur van het staal kiezen, iedere ral kleur is mogelijk. De indeling van de deur is ook voor iedereen aan te passen. Bijvoorbeeld grote glazen vakken of de onderkant van de deur van staal en daarboven glas. De mogelijkheden zijn heel divers en het is altijd maatwerk. Het is mooi om samen met de klant zijn of haar droom werkelijkheid te maken. Omdat we alles zelf maken hebben wij een snelle levering en de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Met gratis levering in heel Nederland en 15 jaar garantie."