Er is ruime keuze in de collectie wandelschoenen bij de Beterlopenwinkel
Er is ruime keuze in de collectie wandelschoenen bij de Beterlopenwinkel

In mei gaan we... wandelen!

advertenties

Lekker de natuur in en genieten van het ontluikende groen, wie wil dat nou niet. Er worden weer wandeltochten georganiseerd en de trainingen voor de vierdaagse zijn ook weer begonnen.

Speciaal voor de wandelliefhebbers heeft de Beterlopenwinkel in Den Haag weer een grote collectie Meindl wandelschoenen ingekocht in verschillende leestvormen zodat de wandelvoet weer goed geschoeid kan worden. De wandelschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in lage en hoge modellen. Voor de meeste wandelingen hier in Nederland of op glooiend terrein is de "A" of de "AB" zool geschikt wat te maken heeft met de stijfheid van de zool en het profiel.
Om u goed te kunnen adviseren maken we een digitale scan van uw voet waarop we kunnen zien of uw voet een extra steun nodig heeft. Voor de meest voorkomende voetklachten hebben we standaard steunzolen. Heeft u zwaardere voetklachten, dan kunnen we u adviseren om een afspraak te maken bij onze registerpodoloog Henk Jan Hardeman die dan een op maat gemaakte steunzool voor u kan maken. Deze kosten worden (gedeeltelijk) vergoed door de aanvullende ziektekostenverzekering. Alle wandelschoenen zijn geschikt voor uw eigen steunzolen. Om nog comfortabeler te kunnen wandelen zijn naadloze wandelsokken een aanrader. Bij aankoop van een paar Meindl wandelschoenen krijgt u tegen inlevering van dit artikel een paar wandelsokken cadeau!

Niet alleen voor wandelschoenen kunt u terecht bij de Beterlopenwinkel. Kijkt u eens op onze site www.denhaag-beterlopenwinkel.nl om een indruk te krijgen van onze mooie collectie sandalen, slippers en sneakers. Dit jaar is de witte sneaker zeer succesvol en wij hebben nog extra voorraad kunnen inkopen. U vindt de Beterlopenwinkel aan de Laan van Wateringse Veld 73 in Den Haag.