Afbeelding

SamenSporten 2018

advertenties

Reikhalzend wordt uitgekeken naar a.s. Hemelvaartsdag en de 7e keer SamenSporten. Waarom….? Omdat ze dan meedoen aan de Trompper Optiek Golden Tenloop in hartje Delft!

Tijdens SamenSporten trainen kinderen en mensen met en zonder beperking samen gedurende 6 weken voor deelname aan één van de afstanden van de Trompper Optiek Golden Tenloop. Iedereen doet mee op zijn of haar eigen manier. De één kiest voor de 2½ of 10 km, de ander durft het aan om de 5 km samen te lopen.

Wat maakt SamenSporten zo bijzonder? Als je de foto' s van voorgaande jaren bekijkt wordt dat al snel duidelijk: de motivatie en het plezier straalt er van af. Sommige buddy s vertellen dat ze zonder dit project de stap naar deelname niet hadden gewaagd en maken op deze manier kennis met de atletiek sport. Door als koppel deel te nemen trek je elkaar letterlijk over de streep. De aanmoediging van het Delftse publiek bij de finish is ook groots om te ervaren. SamenSporten is geweldig.

Het zou mooi zijn als je ook kon meedoen aan SamenBasketbal of SamenKorfbal, maar dat is voorlopig nog toekomstmuziek. SamenJudo is wel 9 februari van start gegaan, dus wie weet! Van het één komt het ander. De jongens en meiden hebben kennis kunnen maken met elkaar en met een groot publiek bij de finish. Kom vooral aanmoedigen!

Meer informatie…

info@het-luisterrijk.nl Je kunt ook kijken op de facebookpagina SamenSporten of op www.het-luisterrijk.nl

SamenSporten wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Samen Delft AV 40 en een aantal vrijwilligers.