De lekkerste stroopwafels op de Delftse markt.
De lekkerste stroopwafels op de Delftse markt.

Goudse stroopwafels in Delft

advertenties

De familie Markus weet, met 48 jaar ervaring in het familiebedrijf, hoe ze een marktkraam moet exploiteren. Het hele gezin houdt zich bezig met de verkoop van verse Goudse stroopwafels op markten door heel Nederland.

Clasina Markus en medewerker Mitch doen dit iedere zaterdag op de markt in Delft. De man en oudste zoon van Clasina bakken de stroopwafels dagelijks vers in de stroopwafelbakkerij in Waddinxveen. Nog steeds volgens het geheime familierecept van opa Markus die de stroopwafelbakkerij in 1968 oprichtte.

Gluten- en lactosevrije stroopwafels
Iedereen kan genieten van stroopwafels van Markus, omdat de stroopwafels geen conserveringsmiddelen bevatten en ook gluten- en lactosevrij te verkrijgen zijn. Naast Goudse stroopwafels verkoopt Clasina Markus ook stroopkoeken, speculaasstroopkoeken en natuurlijk de bekende koekkruimels waar kinderen dol op zijn. De kruimels zijn te koop in een puntzak, met stroop in een bakje dat in de magnetron kan of omhuld met chocolade. ''Met een bolletje ijs erbij is het een heerlijk toetje,'' aldus Clasina Markus. ''We nodigen inwoners van Delft graag uit om de stroopwafels te komen proeven. Tel: 06-55750762, wafels@planet.nl. Bij aankoop van 3 pakjes stroopwafels, GRATIS zak koekkruimels voor de kinderen.