Djordy verheugt zich op het moment dat zijn eigen zaak open gaat. (Foto: PR)
Djordy verheugt zich op het moment dat zijn eigen zaak open gaat. (Foto: PR)

IJssalon Luciano komt naar de Buitenhof

advertenties

Delft - Vanaf eind maart kun je in winkelcentrum Buitenhof gezellig een goeie kop koffie drinken of een heerlijk ijsje eten, want IJssalon Luciano komt naar Delft!

"We denken dat Luciano een mooie toevoeging is aan de buurt", zegt Djordy Dijkgraaf. Voor hem komt een ondernemersdroom uit nu hij de kans krijgt zijn eigen zaak te runnen: "Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin, en ik ontdekte al snel dat ondernemen en eigen baas zijn ook mijn passie is. Ik heb niet bepaald een negen tot vijf mentaliteit. Je dingen eigen kunnen maken, zelf iets opbouwen. Dat is het mooiste wat er is", aldus de jonge ondernemer. Djordy werkte de afgelopen acht jaar bij Jumbo Buitenhof. Eigenaren Jeroen en Petra zijn bijzonder tevreden over hem en daarom was Jeroen maar al te graag bereid om Djordy te ondersteunen bij het realiseren van zijn droom. Toen tegenover de supermarkt een pand beschikbaar kwam, kreeg Djordy zijn kans: "Samen met Jeroen en een paar anderen hebben we nagedacht en nagevraagd: wat missen we nog in de buurt? Het antwoord was een horecagelegenheid, en dan vooral een koffiegelegenheid annex ijssalon. Dat biedt echt meerwaarde aan het winkelcentrum en aan de buurt."

Dagelijks vers
Toen die koers eenmaal was vastgesteld kon Djordy gaan nadenken over de praktische invulling van zijn plannen. We hebben gekozen voor de Luciano formule. Luciano is een bekende naam met diverse ijssalons in Den Haag en omstreken. De oprichter Luc Blok is meester ijsbereider, maakt dagelijks zijn ijs vers en heeft daarmee al vele prijzen gewonnen. Hij is twee keer uitgeroepen tot beste IJssalon van Nederland. Luc zal ook het ijs dat wij gaan verkopen maken en leveren. De salon wordt helemaal van deze tijd. Er komt een speciale winkelbrede wandtekening in de zaak, hét kenmerk van een Luciano ijssalon. Djordy volgt al de opleiding tot "barista" zodat hij een echt lekkere kop koffie kan maken. Er komt ook een terras met zo'n twintig zitplaatsen zodat je hier in de zomer heerlijk buiten kunt genieten", verheugt Djordy zich. "Ik heb er in ieder geval al enorm veel zin in!"